Skip to content

Πλακέτα τιμής προσέφερε στον Δ. Κοντομηνά η Mega Brokers

DSC00457Τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιδιωτική ασφάλιση και που έχει προσφέρει πάρα πολλά στον κλάδο, τίμησε η MEGA BROKERS.

Σε μία σεμνή τελετή, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου προσέφερε τιμητική πλακέτα στον κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύχρονης και πολυεπίπεδης προσφοράς του κ. Δημήτρη Κοντομηνά στην ιδιωτική ασφάλιση. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρουσία στελεχών της εταιρείας του και εκπροσώπων του κλαδικού Τύπου, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον κ. Κοντομηνά, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την καθοριστική συμβολή του στη διαμόρφωση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, την οραματική του παρουσία που εμπνέει έως σήμερα και την καθοριστική συνδρομή του στην ποιοτική και ποσοτική άνοδο του κλάδου.

Στην αναμνηστική πλακέτα αναγράφεται:

«Ενθύμιο Αναγνώρισης και Τιμής στον άνθρωπο, επιχειρηματία, ηγέτη, οραματιστή Κ. Δημήτριο Κοντομηνά που θεμελίωσε αξίες, εδραίωσε αρχές, δίδαξε συμπεριφορές, με μοναδικό αποτύπωμα στην κοινωνική και οικονομική εξέλιξη της ιδιωτικής ασφάλισης».

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS απευθυνόμενος στον κ. Κοντομηνά τον χαρακτήρισε ως τον «άνθρωπο που έβαλε την ασφάλεια σε κάθε σπίτι, που έγινε πρότυπο για κάθε ασφαλιστή, που έθεσε βάσεις για την εξέλιξη της αγοράς και δημιούργησε στρατιές ασφαλιστών». Τόνισε επίσης τα όσα ιδεώδη ενέπνευσε στους επαγγελματίες του κλάδου και στην αγορά.

DSC00570

Ο κύριος Κοντομηνάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα Στελέχη της εταιρείας για την τιμητική κίνηση και εξήρε την παρουσία, την παρεμβατικότητα και την πολύχρονη διαδρομή της MEGA BROKERS στην ασφαλιστική αγορά, μια εταιρεία, που όπως είπε, «ακόμα και σε αυτή την δύσκολη εποχή κάνει θαύματα με την δουλειά της». Παράλληλα, αναφερόμενος προς τον κ. Χατζηθεοδοσίου, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που λαμβάνει την αναμνηστική αυτή πλακέτα και την αναγνώριση που εκείνη συμβολίζει, «από το χέρι ανθρώπου που πολέμησε να φθάσει εκεί που έχει φθάσει και έχει την μεγαλύτερη μεσιτική εταιρεία της χώρας».

Από την MEGA BROKERS παραβρέθηκαν στην συνάντηση ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Κασκαντάμης, η Διευθύντρια Πωλήσεων κυρία Ιφιγένεια Τσακίρη, ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής κ. Γιάννης Παππάς και το στέλεχος της γραμματείας Προέδρου κ. Μαρία Φουσκαρίνη. Σε δήλωσή του για την τιμητική αναγνώριση του κ. Δ. Κοντομηνά ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS επεσήμανε τα εξής:

«Σημειολογικά προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση διάκρισης αυτού του ανθρώπου που με τις δράσεις του έκανε τη «διαφορά». Τον θεωρώ ως πρωτοπόρο, μοναδικό, χαρισματικό που αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα προς μίμηση. Δημιούργησε υποδομές. Χάραξε προσανατολισμό. Κατάκτησε κορυφές. Έδωσε όνομα στην ιδιωτική ασφάλιση, δημιούργησε στρατό ασφαλιστών, καθιέρωσε την εκπαίδευση στον κλάδο, έβαλε την ασφάλιση στα σπίτια. Τιμούμε ως MEGA BROKERS τη στάση του, την παρακαταθήκη που δημιούργησε, την δομή που έθεσε στον κλάδο, τις αρχές και τις αξίες. Ο κ. Κοντομηνάς μας ενέπνευσε στην εκκίνησή μας, μας τροφοδότησε ιδέες και οράματα στην πορεία μας και σήμερα θεωρούμε ότι βρίσκεται κοντά μας, και συμπορευόμαστε στην δική μας κορυφή»

DSC00632

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *