Skip to content

Πρώην playmate ασφαλιστική σύμβουλος στην ΝΝ

Πρόκειται για τη Βιβή Τσιάμη – όσοι παρακολουθούν την εγχώρια show biz έχουν πολλούς λόγους να ξέρουν το όνομά της: Playmate 2003, πρώην σύντροφος (επί χρόνια) του γνωστού μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, με πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση και συμμετοχές στο ραδιόφωνο.

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι αποφάσισε, πολύ ορθά, να εκμεταλλευτεί τις πάμπολλες γνωριμίες και το γνωστό της όνομα, και να κάνει μια ωραία στροφή στη ζωή της, μπαίνοντας στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης.

H κ. Τσιάμη φαίνεται πως έχει πάρει πολύ ζεστά το νέο της ξεκίνημα – στο λογαριασμό της στο Instagram (έχει 10.000  followers…) έχει αναρτήσει, μεταξύ άλλων, το πιστοποιητικό εκπαίδευσής της στην ΝΝ!

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην Βιβή Τσιάμη και την καλωσορίζουμε στο χώρο όπου τίποτα δεν εμποδίζει κανέναν, να φτάσει όσο ψηλά θέλει – παρά μόνο, ο εαυτός του!

1 Comment

  1. Avatar

    Αν είναι να ασχοληθεί σοβαρά κι επαγγελματικά με την ασφάλιση καλώς ήρθε. Ο χώρος χρειάζεται και νέα άτομα και κυρίως φιλόδοξα άτομα με διευρυμένους ορίζοντες. Αν είναι απλώς ένα πέρασμα ας ομορφύνει λίγο τον χώρο και μετά ας κάνει κάτι άλλο. Η ασφάλιση πρέπει να σταματήσει να είναι μία απλή πασαρέλα για όμορφα κορίτσια προκειμένου να βγάλουν νέα πελατεία οι εταιρείες


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *