Skip to content

Πρώτη η Mega Brokers ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες μεσιτικές

“Κάθε χρονιά, κάθε μέρα, εδώ και μια εξαετία οι νίκες μας είναι αναμφισβήτητες. Με απόλυτη σιγουριά σας λέω ότι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τη δεκαετία και θα συνεχίσουμε για πολλά ακόμη χρόνια. Γιατί εμείς στη Mega Brokers ούτε περπατάμε, ούτε κάνουμε sprint. Εμείς κάνουμε μαραθώνιο!” είχε εύστοχα επισημάνει ο κύριος Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS SA, στην ομιλία του στο ετήσιο Συνέδριο της εταιρίας το Μάρτιο του 2016.

Σήμερα, λαμβάνοντας τα στοιχεία της Οικονομικής Χρήσης των Μεσιτικών & Πρακτορειακών Εταιριών για το έτος 2015, η Mega Brokers αναδεικνύεται για 7η συνεχή χρονιά πρώτη ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες μεσιτικές εταιρίες μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά μεταξύ εκείνης και της αμέσως επόμενης εταιρίας.

Φυσικά η επιτυχία αυτή δεν οφείλεται μεμονωμένα σε συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά σε όλους όσους πίστεψαν, επένδυσαν και ακολούθησαν το όραμα της Mega Brokers. Το Ανθρώπινο Δυναμικό, τα Στελέχη και το Δίκτυο Πωλήσεών της έκαναν πράξη το νέο slogan της εταιρίας “Ο δικός σας σύμμαχος!” αποδεικνύοντας ότι η ομαδική εργασία πάντα επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα!

Η Mega Brokers γίνεται σύμμαχος όλων εκείνων που επιθυμούν να πρωταγωνιστούν και να διακρίνονται, ανοίγοντάς τους δρόμους και δίνοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη των στόχων τους.
Σας ευχαριστούμε όλους που μας οδηγήσατε και

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *