Skip to content

ΠΣΑΣ: Σημαντική ανακοίνωση μελών ΔΣ

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 η Πρόεδρος του ΠΣΑΣ, κα. Θεοδώρα Γουργούλη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά λύπης γνωστοποιώ στα μέλη του ΠΣΑΣ ότι 4 μέλη του ΔΣ και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας, ο Ταμίας και 2 απλά μέλη, έχουν δημιουργήσει ομάδα, η οποία τορπιλίζει τις συνεδριάσεις του ΔΣ με αποτέλεσμα να μην λαμβάνονται αποφάσεις.

Η αντιπαλότητα οφείλεται στις ενστάσεις που είχα διατυπώσει ως Πρόεδρος και αφορούσαν τη σύμβαση για την MDRT Day με την Grand Razzmatazz ΙΚΕ και τα οικονομικά στοιχεία που εμπεριείχε αυτή και δημιουργούσαν προβλήματα.

Το γιατί τελικά υπογράφηκε αυτή η σύμβαση και από ποιον υποκαταστάθηκα, (γιατί υποκαταστάθηκα;) και το αν ή όχι υπήρχαν κρυμμένα συμφέροντα θα κριθεί στην επόμενη απολογιστική Γενική Συνέλευση. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του συνδέσμου από οποιαδήποτε θέση.

Θεοδώρα Γουργούλη

Σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 τέσσερα μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΣ εξέδωσαν το παρακάτω σε απάντηση στην κυρία Γουργούλη:

Η πρόεδρος του ΠΣΑΣ, κα. Θεοδώρα Γουργούλη δεν έχει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΠΣΑΣ

Είναι γεγονός ότι επί μακρόν προσπαθήσαμε να λύσουμε δημοκρατικά και εντός του ΔΣ, που είναι και το εκλεγμένο εκτελεστικό όργανο της γενικής μας συνέλευσης, τα σοβαρότατα προβλήματα που επέφερε στο σύνδεσμο η δράση της κας Γουργούλη.

Κατά παράβαση κάθε δημοκρατικού πλαισίου και αρχών από το Νοέμβριο του 2018 έχουν γίνει μόνο δύο διοικητικά συμβούλια στο σύνδεσμο και τα δύο δεν ολοκληρώθηκαν με ευθύνη της κας Γουργούλη. Για ένα ολόκληρο χρόνο με αλλεπάλληλες προσκλήσεις σε τακτικά και έκτακτα διοικητικά συμβούλια από την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου μόνιμα απέχουν τρία μέλη, περιλαμβανομένης πάντα της προέδρου κας. Γουργούλη.

Είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τον τορπιλισμό των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου σαμποτάροντας μονίμως την απαρτία, ενώ θρασύτατα βγάζει ακόμα και ανακοινώσεις ότι τέσσερα (από το συνολικά επτά) μέλη του ΔΣ σαμποτάρουν τη λήψη αποφάσεων! Πώς είναι δυνατόν η πλειοψηφία ενός δημοκρατικά εκλεγμένου οργάνου να εμποδίζει το ΔΣ να παίρνει αποφάσεις; Αφού οι αποφάσεις από την πλειοψηφία παίρνονται!

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές στο ΔΣ σας συμβούλιο ότι για την πλειοψηφία του διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΣ η Θεοδώρα Γουργούλη, δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο είναι και αυτό που την εξέλεξε στη θέση του Προέδρου και διατηρεί τη θέση της μόνο επειδή δεν επιτρέπει στο ΔΣ να συνεδριάσει και να πάρει αποφάσεις.

Είναι λοιπόν σαφές για μας ότι όπου κι αν παρευρίσκεται σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί την άποψη του Συνδέσμου. Συνεπώς, σας παρακαλούμε για οποιοδήποτε θέμα να γίνεται επικοινωνία με το ΔΣ του Συνδέσμου, καθώς σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουμε την άποψη ή την παρουσία της κας. Γουργούλη οπουδήποτε.

Ιωάννης Στασινόπουλος, Γενικός Γραμματέας
Θοδωρής Μουτάφης, Ταμίας
Παναγιώτης Λελεδάκης, Μέλος
Κάρολος Μαρκουίζος, Μέλος

1 Comment

  1. Avatar

    Σωστά κι ορθά όλα αυτά περί δημοκρατικών αποφάσεων. Αλλά για την “ταμπακιέρα” δεν βλέπω να παίρνετε καμία θέση. Για απαντήστε για αυτά που σας καταλογίζει όσον αφορά τη σύμβαση. Εδώ και τώρα όλα στη φόρα.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *