Skip to content

Σήμερα “παινεύουμε το σπίτι μας”

“Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει” λέει η δημοφιλής παροιμία και μάλλον το λέει σωστά για αυτό και εμείς αποφασίσαμε σήμερα να αναφερθούμε για λίγο και στο δικό μας “σπίτι”, στη προκειμένη στην εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ και διαφήμισης Humble Digital Agency η οποία βρίσκεται πίσω από την εικόνα και προώθηση του site που έχετε μπροστά σας και στην οποία σίγουρα το Underwriter.gr οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του.

 Η “δικιά μας” Humble λοιπόν κέρδισε φέτος (μέχρι στιγμής) 6  βραβεία σε δύο μεγάλες και έγκυρες διοργανώσεις του επιχειρηματικού κλάδου, στα Social Media Awards (βραβεύονται οι καλύτερες καμπάνιες) και στα Ε-volution awards  (βραβεύονται τα καλύτερα e-shop), θεσμοί που καθιερώθηκαν πριν από αρκετά χρόνια από την Boussias Communications.
Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα βραβείο από τα έξι (!) αυτό θα ήταν το βραβείο Gold στην κατηγορία “Στρατηγική Social Media”, μιας και την συγκεκριμένη διάκριση έλαβαν μόνο δύο εταιρείες: Η Humble Agency, και το eshop Public.gr το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο ελληνικό e-shop.
20151203133642-671b3aca-me 2Σε έναν χώρο με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό όσο το Διαδίκτυο και με τόσα πολλά brands να διεκδικούν την προσοχή του κοινού, η στρατηγική είναι το μόνο “όπλο” για να κάνεις τη διαφορά, για αυτό αξίζει ιδιαίτερη μνεία σε όσους καταφέρνουν να το χειρίζονται σωστά.
Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα της Humble να έχει πάντα φρέσκιες ιδέες και επιτυχίες  για κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνει.
Screen shot 2015-12-16 at 12.06.54 AMΘα ήταν παράλειψή μας ωστόσο, αν δεν αναφερόμασταν ξεχωριστά στον ιδρυτή και ψυχή της εταιρείας, τον Νίκο Ξυδά, που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη δική μας αγορά και σήμερα είναι, εκτός των άλλων, και ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας του Underwriter.gr.
Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν! Όπως είχε πει και ο μεγάλος επιστήμων της ανθρώπινης ψυχής, Σίγκμουντ Φρόϋντ, η δουλειά και η αγάπη είναι αυτό που μας κάνει “ανθρώπους” – εξαιρετικούς ανθρώπους, θα προσθέταμε εμείς!
Social Media Awards – Humble Digital Agency 2015:
GOLD βραβείο στην κατηγορία B2B για την καμπάνια αυτοπροβολής ‘Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο’
SILVER
βραβείο στην κατηγορία Best Use of Facebook in a Campaign επίσης για την καμπάνια αυτοπροβολής ‘Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο’
BRONZE βραβείο στην κατηγορία Retail / E-Commerce για την επικοινωνία της για λογαριασμό του eshop www.pennie.gr
Ε-volution awards – Humble Digital Agency 2015:
GOLD βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Social Media για το eshop www.pennie.gr
SILVER βραβείο στην κατηγορία Αξιοποίηση Νέων Εργαλείων & Μεθόδων Έρευνας Μάρκετινγκ για το eshop www.pennie.gr
BRONZE βραβείο στην κατηγορία Design – Aesthetics για το eshop της εταιρείας ZOULOVITS, το www.zoulovits.com

1 Comment


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *