Skip to content

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην Interlife

Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής (Basic Life Support) πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στο Προσωπικό της INTERLIFE, στο Αμφιθέατρο της έδρας της Εταιρίας την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Πιστοποιημένοι διασώστες / εκπαιδευτές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης υποστήριξαν την εκδήλωση που περιελάμβανε, εκτός από την προβολή σχετικών βίντεο, ενημέρωση για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την αντιμετώπιση πνιγμονής και την πλάγια θέση ασφαλείας, την αντιμετώπιση αιμορραγίας και εγκαυμάτων, την απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα, την περιποίηση τραυμάτων, τη διαχείριση κακώσεων σπονδυλικής στήλης, την κλήση επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, την ασφάλεια σκηνής ατυχήματος και το περιεχόμενο του σακιδίου Πρώτων Βοηθειών. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση έλαβαν Βεβαίωση Παρακολούθησης από την ΕΟΔ.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας της INTERLIFE προς το Ανθρώπινο Δυναμικό της Εταιρίας και της μακρόχρονης χορηγικής συνεργασίας της με την ΕΟΔ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *