Skip to content

Στα περίπτερα: Μάσκα που ανιχνεύει τον κορονοϊό – Διαμονή σε Hilton στο διάστημα – Σχεδιασμένα στην Ελλάδα drones θα πετούν στις ΗΠΑ

Μάσκα προσώπου ανιχνεύει κορονοϊό και ιούς γρίπης

Η άκρως ευαίσθητη μάσκα μπορεί να προειδοποιήσει, μέσω κινητού τηλεφώνου, αυτόν που την φοράει, ότι υπάρχει παθογόνος μικροοργανισμός τριγύρω. Αρκούν δέκα λεπτά συζήτησης με έναν μολυσμένο άνθρωπο για να κάνει η μάσκα την ανίχνευση του μικροβίου στα σταγονίδια του αέρα που αυτός εκπνέει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Hilton στο διάστημα

Η προσέλκυση πελατών που είναι διατεθειμένοι να βάλουν… πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για ένα ταξίδι στο διάστημα απαιτεί τις ανάλογες, υψηλού επιπέδου υποδομές φιλοξενίας. Το σκοπό αυτό εξυπηρετεί η συμφωνία στην οποία κατέληξε ο ξενοδοχειακός κολοσσός Hilton με την Voyager Space Holdings για τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων του νέου ιδιωτικού διαστημικού σταθμού Starlab.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Drones με… ελληνικό DNA θα πραγματοποιούν πτήσεις ζωής στις ΗΠΑ

Drones ελληνικής σχεδίασης θα πραγματοποιούν σύντομα… πτήσεις ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες, παραδίδοντας εγκαίρως, με ασφάλεια και με «πράσινο» τρόπο πολύτιμο ιατρικό εξοπλισμό και βιολογικό υλικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πόσα μυρμήγκια υπάρχουν στη Γη;

Το μέτρημα των μυρμηγκιών στον πλανήτη μας μοιάζει με το μέτρημα των κόκκων της άμμου στις παραλίες. Παρ’ όλα αυτά έξι επιστήμονες «τόλμησαν» να το επιχειρήσουν και κατέληξαν στην πιο ολοκληρωμένη μέχρι σήμερα εκτίμηση:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *