Skip to content

Στον αέρα το νέο blog της Groupama Ασφαλιστικής

Η Groupama Ασφαλιστική πρόσθεσε πρόσφατα έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό, το νέο της ιστολόγιο (blog.groupama.gr), το οποίο βρίσκεται ήδη «στον αέρα» και φιλοξενεί άρθρα ενημερωτικού χαρακτήρα σχετικά με την ασφάλιση.

Το blog της Groupama Ασφαλιστικής φιλοδοξεί να γίνει ο νέος οδηγός για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν περισσότερες πληροφορίες όχι μόνο για τα ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα της εταιρείας, αλλά πολύ περισσότερο για τους βασικούς τομείς ασφάλισης σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Το υλικό που δημοσιεύεται στο blog περιλαμβάνει χρήσιμες και πρακτικές  συμβουλές που καθοδηγούν τον ενδιαφερόμενο σε θέματα σχετικά με την ασφάλιση υγείας, αυτοκινήτου, κατοικίας, το δίπτυχο αποταμίευση-επένδυση, αλλά και σύντομα την ομαδική ασφάλιση.

Στόχος της Groupama Ασφαλιστικής είναι, μέσω της άμεσης ενημέρωσης για όλα τα καίρια ζητήματα ασφάλισης, να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των υφιστάμενων πελατών και παράλληλα να αναπτύξει στενότερες επαφές με υποψήφιους πελάτες της και το ευρύ κοινό.  Το blog θα εμπλουτίζεται συστηματικά με αρθρογραφία ενώ περιλαμβάνει ακόμα τη δυνατότητα υπολογισμού ασφαλίστρων και την εγγραφή στο newsletter της εταιρείας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *