Skip to content

Στο πλευρό του ανερχόμενου αστεριού της ιστιοπλοΐας, Δ. Μπήτρου η Groupama

Η Groupama Ασφαλιστική και το 2021, για 3η συνεχή χρονιά, θα είναι αρωγός της προσπάθειας του νεαρού ιστιοπλόου Δημήτρη Μπήτρου για νέες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις.

Η «Groupama Ασφαλιστική Sailing Team», για μία ακόμη φορά στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της νέας φερέλπιδας γενιάς της ελληνικής ιστιοπλοΐας, στηρίζοντας τη δίψα των αθλητών για νέες επιτυχίες και για την ανάδειξη της χώρας μας σε ηγέτιδα δύναμη στο χώρο του αθλήματος.

Ο Δημήτρης, γεννημένος το 2005, συνεχίζει την ανοδική του πορεία ως αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας και μέλος της Εθνικής Ομάδας ιστιοπλοΐας. Έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό διακρίσεων, τόσο σε εγχώριο-διασυλλογικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν η πρόσφατη «πρωτιά» του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία 420, (μαζί με τον συναθλητή του Σίμο Μιχαλόπουλο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς), αλλά και οι επιτυχίες του ως μέλος της Εθνικής ομάδας ιστιοπλοΐας: η 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κύπρο το 2018 και η 6η θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στη Βουλγαρία το 2017 στην κατηγορία optimist.

Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Η Groupama Ασφαλιστική περήφανα στηρίζει τον Δημήτρη Μπήτρο τα τελευταία τρία χρόνια και εκείνος με τη σειρά του δε σταματάει να μάς αποδεικνύει ότι αξιοποιεί το ταλέντο του με συνέπεια και στοχοπροσήλωση- παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από καρδιάς, ελπίζουμε στην ανάδειξη μιας ένδοξης γενιάς ιστιοπλόων και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που υποστηρίζουμε έναν αθλητή όπως ο Δημήτρης, ο οποίος φιλοδοξεί να οδηγήσει τη χώρα μας στην κορυφή του αθλήματος.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *