Skip to content

Στο Costa Navarino οι Κορυφαίοι της ΙNTERASCO (βίντεο)

Στον επίγειο παράδεισο της Μεσσηνίας, στο πολυτελές resort Costa Navarino, πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, η φετινή συνάντηση των 80 σε σύνολο Κορυφαίων και Διακεκριμένων Πρακτόρων και Μεσιτών καθώς και Διοικητικών Στελεχών της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α. , που αποτελεί θεσμό επιβράβευσης και ευκαιρία αναψυχής και ανανέωσης για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των Πωλήσεων.

Κατά την κεντρική εκδήλωση της τετραήμερης συνάντησης, 24 Κορυφαίοι και Διακεκριμένοι Συνεργάτες, βραβεύτηκαν για τα ετήσια παραγωγικά και ποιοτικά αποτελέσματα του 2020, ενώ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε χαλαρό κλίμα, με τα Διοικητικά Στελέχη της εταιρείας για να συζητήσουν την επίτευξη στόχων της επόμενης χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

  • ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Interasco ΑΕΓΑ κος Κωσταντίνος Κοτσιλίνης,
  • το Μέλος του Δ.Σ. & Executive Vice President Harel Insurance κος Sammy Bassat,
  • το Μέλος του Δ.Σ της Interasco κος Δημήτρης Γαλάνης και
  • η Γενική Διευθύντρια της Ε.Α.Ε.Ε. κα Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Interasco κος Κωσταντίνος Κοτσιλίνης, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει φέρει η πανδημία στον τρόπο εργασίας, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης των ασφαλιστικών εργασιών. Μετά την αναφορά του στις επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών από πυρκαγιές και πλημμύρες, τόνισε ότι τα φαινόμενα αυτά θα ενταθούν τα επόμενα χρόνια, ενώ η ασφαλιστική αγορά θα πρέπει να αναπροσαρμοσθεί για να τα αντιμετωπίσει. Κλείνοντας αναφέρθηκε στα Δ.Π.Χ.Α. 17 που θα πρέπει να εφαρμόσουν οι ασφαλιστικές εταιρίες από το 2023. Οι επιπτώσεις της εφαρμογής αυτού του προτύπου θα είναι σημαντικές, ιδίως για τις εταιρίες του κλάδου ζωής, ενώ οι εποπτικές αρχές θα πρέπει να προσαρμόσουν την εποπτεία τους σύμφωνα με τα νέα στοιχεία των ισολογισμών.

Ο κ. Κάρολος Σαϊας, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α, αφού έκανε έναν απολογισμό της τελευταίας περιόδου, αναφέρθηκε στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της INTERASCO, για το 2020 καθώς και στα βήματα που οδηγούν την εταιρεία στην επίτευξη των στόχων της για τη φετινή χρονιά. Ενδεικτικά, στο «ιδιαίτερο» οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε το 2020, η Interasco κατέγραψε αύξηση 2,3% στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, σε σύγκριση με αύξηση 0,4% του συνόλου του κλάδου των Γενικών Ασφαλίσεων. Σύμφωνα με τους στόχους που η Εταιρεία έχει θέσει για το τρέχον έτος, ο κύκλος εργασιών προβλέπεται ότι θα παρουσιάσει αύξηση, που ήδη διαφαίνεται κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, με αύξηση της παραγωγής κατά 5,4% και αύξηση κερδοφορίας κατά 9,4%. Επισήμανε ότι η αύξηση αυτή όχι μόνο θα διατηρηθεί αλλά αναμένεται ότι θα ενδυναμωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ο επικεφαλής του Οργανισμού μίλησε για την επένδυση της εταιρείας σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία με στόχο την εξυπηρέτηση τόσο των συνεργατών όσο και των πελάτων, τις διαρκείς βελτιώσεις στις διαδικασίες, στις παροχές των υφιστάμενων προϊόντων καθώς και σε δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων. «Πιστεύουμε σε ένα υβριδικό μοντέλο που προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη ψηφιακή και ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, να ακούμε τις ανάγκες του Συνεργάτη και του Πελάτη, με βασική μας μέριμνα την ικανοποίηση τους με τον πιο υπεύθυνο τρόπο», είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Η κα Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α. (κεντρική φωτογραφία), αναφέρθηκε σε όλες τις παροχές που προσφέρει η εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το έργο των Συνεργατών σε συνδυασμό με τα οφέλη που οδηγούν στην ολοκληρωμένη κάλυψη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. «Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας, επενδύοντας πάνω από όλα σε όλους εσάς … τους συνεργάτες μας, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας, με αξιοπρέπεια – ευαισθησία και σεβασμό στον άνθρωπο ! Το κοινό μας ταξίδι δεν σταματά ποτέ και κάθε χρόνο θα μας δίνεται η ευκαιρία να βρισκόμαστε όλοι μαζί σαν σήμερα», ανέφερε η κα Γιαννιού.

Κλείνοντας, τόνισε ότι η Interasco ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανθρώπινα δίπλα στον πελάτη και συνεργάτη!

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών στις παρακάτω κατηγορίες.

Βραβεία 2020

1 κατηγορία «ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ»

3P INSURANCE AGENTS
BROKERS UNION Α.Ε.
MEGA BROKERS
VESTER INSURANCE AGENT
ALLSAFE INSURANCE AGENTS
COVER INSURANCE

2η κατηγορία «ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ»

BRITISH PROVIDENCE Α.Ε.
INSURANCE MARKET.GR
DIN AGENTS
WELCOME INSURANCE E.E.
ΜΑΛΑΜΑ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.
SFAKIANAKIS INSURANCE S.A.

3η κατηγορία «ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ»

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗ Ε.Π.Ε.
ALFA MONEY
APlus1 ΚΟΣΣΥΦΗΣ ΑΘ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
SOFOS INSURANCE AGENCY A.E.
ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
CONTRACT A.E.

4η κατηγορία «ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ»

VICTORY PROMISE
ΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΑΣΦ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
DELTA & BROKERS ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
LIFE SOLUTIONS EE
FREEDOM Α.Ε.
PROTECT INSURANCE

(Στην κεντρική φωτογραφία η κα Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *