Skip to content

Στ. Κωνσταντάς στο Underwriter.gr: Αφυπνίζεται ο «γίγαντας», έρχεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση

Βραδιά restart με το βλέμμα στην κορυφή για Εθνική Ασφαλιστική: «Χρυσή ευκαιρία για αλλαγή σελίδας ο νέος μέτοχος»

Από τον Χρήστο Γαβαλά

Το νέο όραμα της Εθνικής Ασφαλιστικής όπως αυτό προσδιορίστηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Σταύρο Κωνσταντά και το νέο πρόεδρο, Αντρέ Πιότρ Κλέσικ, ξεδιπλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Πύργο Πετρέζα, υπό την παρουσία δεκάδων συνεργατών του δικτύου πωλήσεων αλλά και διοικητικών στελεχών της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σταύρος Κωνσταντάς

Η βραδιά ήταν η παρθενική ευκαιρία γνωριμίας του νέου διοικητικού σχήματος που προέκυψε από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου από το CVC με το ανθρώπινο δυναμικό που στήριξε όλο το προηγούμενο διάστημα την προοπτική της εταιρείας. Παράλληλα, αποτέλεσε προάγγελο της Γενικής Συνέλευσης που έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κωνσταντάς έκανε λόγο για ανάγκη συγκερασμού του παρελθόντος «το οποίο σεβόμαστε» με τις «φρέσκες ιδέες», διευκρινίζοντας επ’ αυτού ότι πρέπει η εταιρεία να ακούσει τους συνεργάτες της. Για το σκοπό αυτό μάλιστα έχουν αποσταλεί σχετικά ερωτηματολόγια στα οποία έχουν ήδη απαντήσει περισσότεροι από 600 συνεργάτες, πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις απαιτήσεις που υπάρχουν από την εταιρεία, ο κ. Κωνσταντάς μίλησε για το τρίπτυχο «εξυπηρέτηση, ευελιξία, καλύτερη τιμολόγηση και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το γεγονός ότι πλέον η εταιρεία είναι απελευθερωμένη από το «διαρκές due diligence για την πώλησή της». Κατέληξε, λέγοντας ότι η έλευση του νέου μετόχου αποτελεί και χρυσή ευκαιρία για «αλλαγή σελίδας για την Εθνική Ασφαλιστική».

Από τη μεριά του, ο νέος πρόεδρος, κ. Αντρέ Πιότρ Κλέσικ, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε διαβεβαίωσε ότι οι στόχοι του για την εταιρεία είναι -όπως και του κ. Κωνσταντά- φιλόδοξοι και χρησιμοποίησε μια φράση από τον χώρο της φιλοσοφίας τονίζοντας ότι «φθάνουμε στα αστέρια γιατί στηριζόμαστε στους ώμους των ισχυρών».

Αυτή η θέση, ωστόσο, συμπλήρωσε, φέρνει και υποχρεώσεις που αφορούν στην ανάγκη «να είμαστε οι καλύτεροι για τους ασφαλισμένους, τους υπαλλήλους μας και να τιμήσουμε την σχέση της εταιρείας με την Ελλάδα».

Κατέληξε στην τοποθέτησή του, επισημαίνοντς ότι τόσο το μετοχικό σχήμα όσο και η διοίκηση δεσμεύονται ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα είναι με διαφορά πρώτη σε όλους τους τομείς.

Στ. Κωνσταντάς στο Underwriter.gr: Αφυπνίζεται ο «γίγαντας», έρχεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση

Για αφύπνιση του «γίγαντα» που ακούει στο όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής και η οποία θα φέρει περαιτέρω υιοθέτηση της τεχνολογίας που θα μεταφραστεί εν συνεχεία στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων έκανε λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σταύρος Κωνσταντάς μιλώντας στο underwriter.gr.

«Σήμερα ήταν μια βραδιά γιορτής για την Εθνική Ασφαλιστική, που γίνεται για τους ανθρώπους των πωλήσεων που μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για το διοικητικό προσωπικό, επ’ ευκαιρία της αλλαγής του μετόχου. Νομίζω ότι φάνηκε ένας άλλος αέρας και σε αυτά που είπα πριν και σε αυτά που βιώνω από τον κόσμο, γιατί πολύ απλά ήταν μια διαδικασία που τράβηξε πάρα πολύ και μας είχε κουράσει όλους», τόνισε.

Αναφορικά με το τι πρέπει να περιμένει το ασφαλιστικό κοινό το επόμενο διάστημα, ο κ. Κωνσταντάς παρουσιάστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος:

«Με τις επενδύσεις που έχει σκοπό να κάνει ο νέος μέτοχος στην εταιρεία, με την αφύπνιση του γίγαντα που λέγεται Εθνική Ασφαλιστική, με τον τομέα της τεχνολογίας που θα εξελίξουμε ακόμα περισσότερο, προϊόντα, service, νομίζω ότι πρώτα οι ασφαλισμένοι, οι συνεργάτες μας και το προσωπικό μας θα είναι σε θέση να δώσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς όφελος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της κοινωνίας γενικότερα. Άρα να περιμένουμε τα καλύτερα».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *