Skip to content

Συνάντηση ΣΠΑΤΕ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ευρωπαϊκής Πίστης»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής «ΣΠΑΤΕ» συναντήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ευρωπαϊκής Πίστης» κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, μετά από πρόσκληση του, στην έδρα της Εταιρίας στο Χαλάνδρι.

Στην συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με την σημερινή κατάσταση της Ασφαλιστικής Αγοράς, αναγνωρίσθηκε η πολύτιμη Αξία των Φυσικών Δικτύων, η συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των πωλήσεων καθώς και η συμβολή τους στην δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ Ασφαλισμένων και Ασφαλιστικών Εταιριών.

Κοινή διαπίστωση υπήρξε η ανάγκη ενίσχυσης της προβολής της Αξίας του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, σήμερα περισσότερο από ποτέ, όπου οι συνθήκες μη υγιούς ανταγωνισμού και η αυξανόμενη ολοένα ψηφιακή πώληση ασφαλιστικών προϊόντων με αποκλειστικό κριτήριο επιλογής όχι την κάλυψη της ανάγκης αλλά την τιμή, καθιστά ακόμη πιο σημαντική την ύπαρξη του Επαγγελματία Προσωπικού Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Ο κ. Γεωργακόπουλος καταγράφοντας και τις προτάσεις του ΣΠΑΤΕ, μας επιβεβαίωσε την πρόθεση του να συμβάλλει άμεσα στην ενίσχυση του ρόλου των Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, με μια σειρά δράσεων της Εταιρίας του που κύριο στόχο θα έχει την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.

Η σημερινή συνάντηση αποτελεί για το Δ.Σ. του «ΣΠΑΤΕ», αναγνώριση των προσπαθειών μας και των συνεχών παρεμβάσεων μας, στους Θεσμικούς Φορείς για όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν τους Συναδέλφους μας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *