Skip to content

Συνεργασία Σ.Ε.Σ.Α.Ε. με το Ε.Ι.Α.Σ.

Ειδικά προνόμια στα Μέλη του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Σ.Α.Ε.) θα προσφέρει η νέα συμφωνία για συνεργασία που  υπογράφτηκε  με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.), τον θεσμικό εκπαιδευτικό φορέα της ασφαλιστικής αγοράς μας.

Κύριος σκοπός της σύμπραξης αυτής είναι η παροχή υπηρεσιών από το Ε.Ι.Α.Σ. προς τον Σ.Ε.Σ.Α.Ε., και ειδικότερα προς τα Μέλη αυτού, που στόχο έχουν τη δυνατότητα συμμετοχή τους, με την προσφορά σημαντικών προνομιακών εκπτώσεων, τόσο στα ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Ε.Ι.Α.Σ. όσο και σε σεμινάρια αποκλειστικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των μελών του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Παράλληλα, ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ανέλαβε τη χορηγία ειδικής μελέτης / έρευνας που θα διεξάγεται από το Ε.Ι.Α.Σ. με συγκεκριμένο, κοινά αποδεκτό, θέμα.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε η αμοιβαία προβολή των δύο φορέων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι δύο φορείς προσβλέπουν σε μια αποδοτική και εποικοδομητική συνεργασία, η οποία φιλοδοξούν να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *