Skip to content

Σχολή για την Επιστήμη των κρυπτονομισμάτων

Η πρώτη σχολή με ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην επιστήμη των Κρυπτονομισμάτων είναι γεγονός.

Το Institute of Digital Finance αποτελεί το πρώτο και μοναδικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα στην Ελλάδα στον τομέα της κρυπτοοικονομίας.

Μέρα με την μέρα η ψηφιακή εποχή έρχεται όλο και πιο κοντά σε όλους τους τομείς της ζωής μας και πλέον καλούμαστε να ανακαλύψουμε τη νέα μορφή του χρήματος , το χρήμα του Internet ή αλλιώς τα κρυπτονομίσματα .

Ο μόνος τρόπος για να εξερευνήσει κάποιος και να ξεκινήσει να επωφελείται από τον κόσμο των Κρύπτο είναι να κατανοήσει πλήρως το τι είναι, πως λειτουργεί, ποια προβλήματα έρχεται να λύσει και γιατί θεωρείται τόσο σημαντικό.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να περιγράψει τις βασικές και εισαγωγικές έννοιες του κόσμου των κρυπτονομισμάτων, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες χρηματοοικονομικές γνώσεις ή άλλο ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Στο Institute of Digital Finance η απλοποίηση και κατανόηση των εννοιών Bitcoin, Blockchain, NFTs , Tokens , Defi, Altcoins, Ethereum, Trading με την καθοδήγηση των καταξιωμένων και έμπειρων εκπαιδευτών μας καθώς και με την χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει τον κάθε σπουδαστή στο να γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του της Ελλάδας ο πραγματικός κάτοχος των χρημάτων του.

Υπεύθυνος εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο κ. Βασίλης Παζόπουλος, ένας από τους πλέον δημοφιλής διαδικτυακούς ‘’δασκάλους’’ της επιστήμης των Κρυπτονομισμάτων.

Ο κ. Παζόπουλος δραστηριοποιείται ως χρηματιστηριακός αναλυτής, με ειδικότητα τις αγορές του εξωτερικού. Είναι ιδρυτικό μέλος του GreekTrader, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στο capital.gr .

Στο κομμάτι της Κυβερνοασφάλειας εκπαιδευτής θα είναι ο Νίκος Βασιλάκος, πρόεδρος στο Internet Now και στην Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet ενώ η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ  Έλενα Λάσκαρη θα διδάσκει Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κατοχυρώσετε την θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Email :  info@infidi.gr

Τηλέφωνο: 211 405 9540

Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *