Skip to content

Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής: Ο Μέτοχος & ο Αμέτοχος

Στην παρακάτω ανακοίνωσή του με τίτλο “Ο Μέτοχος & ο Αμέτοχος της Εθνικής Ασφαλιστικής” ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρει:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Μέτοχος προσπαθεί να πουλήσει την Εθνική Ασφαλιστική ξανά,  μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που είχε προηγηθεί με το φιάσκο των επενδυτών από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και ο γνωστός Αμέτοχος της Λεωφόρου Συγγρού  που έχει την Ευθύνη Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής όπου βρεθεί και όπου σταθεί , χωρίς ντροπή, λέει ότι δεν ξέρει τίποτα για την πώληση και μάλιστα ενημερώνει εργαζόμενους και Δίκτυα ότι μάλλον δεν προχωράει η πώληση της Εταιρίας!

Ο θίασος του Μέτοχου και του Αμέτοχου καλά κρατεί, αλλά δεν οδηγεί πουθενά!

Η βαριά ιστορία αυτής της Εταιρίας και η σχέση της με την πορεία της χώρας μας, δεν μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι Μονόπολης στα χέρια ενός επικίνδυνου Αμέτοχου!

Τώρα, περισσότερο από ποτέ , οι εργαζόμενοι και τα δίκτυα χρειάζονται  την υποστήριξη της Εταιρίας. Χρειάζεται να διατηρήσουν την αυτοπεποίθηση της Εθνικής Ασφαλιστικής  που πρωταγωνιστεί στην αγορά τόσα χρόνια και όχι μιας εταιρίας που σέρνεται και δεν μπορεί να αποφασίσει τίποτα.

Η αναβλητικότητα, οι δικαιολογίες και το κρυφτούλι από τα προβλήματα δεν δημιουργούν όραμα για το μέλλον, αλλά διαιωνίζουν ένα αρρωστημένο κλίμα και αναδεικνύουν την ανικανότητα όσων παριστάνουν ότι διοικούν , ενώ απλά κοιτάνε την όμορφη  θέα της Ακρόπολης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *