Skip to content

Ταξίδι επιβράβευσης στη Νέα Υόρκη για τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων της Interamerican

Στη μητροπολιτική Νέα Υόρκη ταξίδεψαν φέτος οι επιτυχόντες συνεργάτες του διαγωνισμού πωλήσεων 2021 της Interamerican. Οι 87 συμμετέχοντες, που διακρίθηκαν με βάση την παραγωγή τους το περασμένο έτος, είχαν την ευκαιρία, από τις 15-20 Μαΐου, να απολαύσουν μαζί με τα στελέχη της Interamerican που τους συνόδεψαν, την πολυπληθέστερη πόλη των Η.Π.Α., την πόλη με τους περισσότερους ουρανοξύστες στον κόσμο. Να βρεθούν στην πόλη που χτυπάει η καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας, της τέχνης και της διασκέδασης.

To πλούσιο πρόγραμμα περιελάμβανε περίπατο στο Manhattan, επίσκεψη στο νησί Έλις, στο Άγαλμα της Ελευθερίας, στη βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, άλλα και κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson με εμβληματική θέα τη Νέα Υόρκη by night, ζωντανή μουσική και δείπνο.

Επίσης, εκτός του ενδιαφέροντος προγράμματος και των διάφορων πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι συνεργάτες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν διαδοχικές συναντήσεις με τα διοικητικά στελέχη και να συζητήσουν ευρύτερα θέματα πωλήσεων και ανάπτυξης, αλλά κυρίως πώς θα γίνει η ζωή των πελατών που τους εμπιστεύτηκαν ακόμα ασφαλέστερη και καλύτερη.

Στο ταξίδι επιβράβευσης παρευρέθηκαν τα διοικητικά στελέχη Τάσος Ηλιακόπουλος – Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μανώλης Κούτης – Διευθυντής Πωλήσεων, Γιάννης Γιαννακόπουλος – Sales Operations manager και άλλα διοικητικά στελέχη της Εταιρίας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *