Skip to content

Ταξίδι της PF Mylifepartners σε συνεργασία με τη Eurolife

Με μια μαγευτική κρουαζιέρα στους προορισμούς Μύκονο, Kusadasi, Πάτμο, Κρήτη και Σαντορίνη επιβράβευσε τους συνεργάτες της η PF Mylifepartners σε συνεργασία με την Eurolife ERB ασφαλιστική, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους και πέτυχαν τον στόχο στον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων 2018.

Η πρώτη στάση πραγματοποιήθηκε στο νησί των ανέμων την Μύκονο , όπου οι επίλεκτοι συνεργάτες απήλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία καθώς και βόλτες στα κυκλαδίτικα σοκάκια.

Επόμενη στάση ο αρχαιολογικός χώρος  της Εφέσου για μια ιστορική ξενάγηση στα αρχαία. Φυσικά δεν έλειψε η επίσκεψη στην πόλη Kusadasi για φαγητό καθώς και η βόλτα στην αγορά.

Τρίτος στην σειρά προορισμός αποτέλεσε η Πάτμος στην οποία οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου και να περιηγηθούν στο νησί της Αποκάλυψης.

Η όμορφη αυτή κρουαζιέρα συνέχισε με την αποβίβαση των συνεργατών στην Κρήτη για μια επίσκεψη στον χώρο της Κνωσού και γνωριμία με την πόλη του Ηρακλείου.

Τελικός προορισμός, η μαγευτική Σαντορίνη στην οποία δυστυχώς οι συνεργάτες δεν κατάφεραν να αποβιβαστούν λόγω ισχυρών ανέμων.

Η οικογένεια της PF Mylifepartners ευχαριστεί την Eurolife Ασφαλιστική για την παρουσία της στο ταξίδι αυτό και για τη συνεισφορά της με εκπρόσωπο τον κο Χουλιάρα Νικόλαο!

Ευχή του διευθύνοντα συμβούλου της PF Mylifepartners κου Φαραό Περικλή είναι η συνεχής επιτυχία όλων των συνεργατών και η επίτευξη νέων στόχων & νέων ονείρων για την κατάκτηση του οράματος της MLP!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *