Skip to content

Τα Στελέχη των Ασφαλιστικών Εταιρειών μαγειρεύουν και προσφέρουν στην κοινωνία!

Σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και την «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ»

Μία ξεχωριστή δράση προσφοράς στην κοινωνία μέσω του εθελοντισμού οργανώνει ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών στο πλαίσιο της Ημέρας Ασφάλισης.

Το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 τα μέλη του Συνδέσμου θα βρίσκονται στο «Κέντρο της Γης» στο Πάρκο Τρίτση, για να ζήσουν την εμπειρία της συλλογικής κουζίνας, να μαγειρέψουν και να προσφέρουν 1.000 μερίδες φαγητό στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με την καθοδήγηση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», θα προετοιμάσουν και θα συσκευάσουν το φαγητό, το οποίο θα διανεμηθεί σε ιδρύματα (εστίες αστέγων, συσσίτια, καταφύγια προσφύγων) από τους ίδιους τους εθελοντές σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», μη κερδοσκοπική εταιρία κατά της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού.

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών είναι σωματείο φυσικών προσώπων με μέλη του πάνω από 400 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς. Αναγνωρίζοντας το ρόλο του στην κοινωνία, ο Σύνδεσμος, μεταξύ άλλων, αναπτύσσει πρόγραμμα δράσεων που περιλαμβάνει την προσφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και την ενθάρρυνση του εθελοντισμού.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Εταιρίες : “CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός, και “MATRIXIns. &Reins. BrokersS.A.” – ΧρυσόςΧορηγός.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *