Skip to content

Τελετή βράβευσης των 3ων μαθητικών διαγωνισμών ψηφιακής δημιουργίας

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της σχολικής χρονιάς 2019-20 μαθητές και εκπαιδευτικοί, που έλαβαν μέρος στους 3ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Ψηφιακής Δημιουργίας “ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ” για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και “ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΥΘΥΝΗ” για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, δημιούργησαν πρωτότυπα βίντεο και ψηφιακές δημιουργίες, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε αυτή την εβδομάδα τιμώντας την Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συμβάντων (15/11).

Η τελετή βράβευσης μαγνητοσκοπήθηκε στην Αίθουσα του Πύργου των Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και είναι διαθέσιμη από σήμερα στο κανάλι του Ινστιτούτου στο YouTube. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς που υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια. Τα μηνύματα των παιδιών θα είναι πάντα ο οδηγός μας για ένα μέλλον πιο ανθρώπινο, βιώσιμο και δίκαιο τόσο στην κοινωνία όσο και στους δρόμους!

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη βράβευση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας που έχει ως σκοπό την υποστήριξη της παγκόσμιας καμπάνιας THIS IS MY STREET του Child Health Initiative σε συνεργασία με τα Ηνωμένα έθνη, τον Π.Ο.Υ. και άλλους διεθνείς Οργανισμούς για πιο ασφαλείς και υγιείς καθημερινές διαδρομές, μακριά από τους κινδύνους των τροχαίων συγκρούσεων και της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

O 3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων (Educational Radiotelevision & Digital Media) του Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και υποστηρίχθηκε από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος – ΕΑΕΕ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *