Skip to content

Τιμητική βράβευση για την Allianz Ελλάδος από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

allianz-logo-4DD0E24E62-seeklogo.comΣτην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στις 17 Δεκεμβρίου 2015, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες απένειμαν βραβεία στους αθλητές που με τις κορυφαίες επιδόσεις τους το 2015 ανέδειξαν τον ελληνικό παραολυμπιακό αθλητισμό παγκοσμίως, καθώς και στους προπονητές και τους χορηγούς- υποστηρικτές τους.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις ομιλίες τους, εξέχοντα πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία κοινωνικών φορέων και συλλόγων που προσφέρουν με το έργο τους στο ελληνικό παραολυμπιακό κίνημα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz Ελλάδος, είχε την τιμή να βραβεύσει τους αθλητές: Μιχάλη Σείτη, Ιωάννη Σεβδικάλη και τον προπονητή τους, που διακρίθηκαν σε αγωνίσματα στίβου επιτυγχάνοντας πανευρωπαϊκό ρεκόρ. (Kεντρική φωτό: ο κ. Βερτόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής).

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης βράβευσαν την Allianz, ευχαριστώντας την για τη στήριξη που παρέχει στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την ενίσχυση του έργου της μέσα από την κοινή συμμετοχή σε διεθνή workshops του Ομίλου που έχουν ως στόχο την ανάδειξη των δράσεων που αφορούν στον Παραολυμπιακό αθλητισμό. Συγκινημένος παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της Εταιρείας ο κ. Κ. Βερτόπουλος και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θέλω μόνο να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία μας.»

Η Allianz Ελλάδος, στα πλαίσια της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου, στηρίζει την Ελληνική Παρολυμπιακή επιτροπή ως «Επίσημος χορηγός» και τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία στις προσπάθειές τους. Ενώ, θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό τους και στην προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους αθλητές να αγωνιστούν και να κατακτήσουν μετάλλια για την Ελλάδα. Παράλληλα, Η Allianz Ελλάδος υποστηρίζει τον αθλητή του Boccia και Χρυσό Παραολυμπιαονίκη κ. Γρηγόρη Πολυχρονίδη από το 2012 και συμμετέχει σε δράσεις που έχουν στόχο την ενημέρωση του κόσμου για τον Παραολυμπιακό αθλητισμό αλλά και την προώθηση του Παραολυμπιακού Κινήματος.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *