Skip to content

Τιμητική πλακέτα από τα Σωματεία Διαμεσολάβησης στον Πρόεδρο του ΕΕΑ

Ό,τι ωραιότερο μου συνέβη στα 34 χρόνια της δουλειάς μου” είπε ο Πρόεδρος

Από όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά της αγοράς, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά και την πρόοδο που έφερε στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, από τότε που ιδρύθηκε, η ΕΑΔΕ. Δηλαδή η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, ομπρέλα των ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, ΣΕΜΑ, ΕΕΑΕ. Η ΕΑΔΕ ανέβασε το στάτους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στάθηκε ικανός εκπρόσωπός της σε όλες τις σημαντικές συσκέψεις και διαβουλεύσεις με την Πολιτεία και την Ένωση των ασφαλιστικών εταιρειών, απέσπασε για πρώτη φορά τη συμμετοχή προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής στα δρώμενά της και τελικά, κέρδισε σημαντικές μάχες.

Σε αυτή της τη πορεία πολύτιμος συνεργάτης και αρωγός ήταν από την πρώτη στιγμή ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, από τη θέση του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Η βράβευσή, του κατά τη λήξη της 4ης Εθνικής Συνδιάσκεψης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (πρωτοβουλία του ΕΕΑ) ήταν εύλογη και αναμενόμενη.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ παρέλαβε έκπληκτος και συγκινημένος τιμητική πλακέτα “για την πολυετή προσφορά του και την αμέριστη στήριξή του στον κλάδο” δηλώνοντας:

“Είναι μεγάλη τιμή να σε βραβεύει σύσσωμος ο κλάδος σου για την προσφορά σου από τη θέση του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου στην ΕΑΔΕ αλλά και στα σωματεία ασφαλιστών όλης της χώρας. Στα 34 χρόνια επαγγελματικής μου δραστηριότητας είναι ό,τι ωραιότερο μού συνέβη”.

(κεντρική φωτό: από αριστερά Δημήτρης Γαβαλάκης Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, Γιώργος Καραβίας πρώην Πρόεδρος ΣΕΜΑ, Μιχάλης Τζωρτζωρής Πρόεδρος ΣΕΜΑ, Δήμητρα Λύχρου Πρόεδρος ΕΕΑΕ, Παναγιώτης Τοζακίδης Πρόεδρος ΕΣΑΠΕ, Ηλίας Τσολάκης Πρόεδρος ΠΟΑΔ)

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με κάποια από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΑΔΕ, τους Γιώργο Καραβία (αριστερά), Δήμητρα Λύχρου & Δημήτρη Γαβαλάκη.

Ο Ρονάλντο και ο Μέσι της Διαμεσολάβησης

Τον λόγο κατά την παράδοση της πλακέτας έλαβε και ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής που με τη σειρά του δήλωσε: “Η γενιά μας είχε την ευκαιρία να δει φοβερά πράγματα. Είδαμε τον Ρονάλντο και τον Μέσι στο ποδόσφαιρο, είδαμε τον Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο τένις και είχαμε και κοντά μας τον κ. Χατζηθεοδοσίου και τον κ. Γαβαλάκη στον κόσμο της Διαμεσολάβησης. Για εμάς ήταν μεγάλη τύχη και την εκμεταλλευτήκαμε, με την καλή έννοια”.

Σταϊκούρας, Γεωργιάδης, Αχτσιόγλου, στη Συνδιάσκεψη των Διαμεσολαβητών

Η 4η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, στις 18 και 19 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Caravel, με την συμμετοχή όλων των συνδικαλιστικών φορέων του κλάδου. Η Συνδιάσκεψη περιείχε  θέματα της καθημερινότητας των διαμεσολαβητών, θεσμικά και λειτουργικά, τις διεκδικήσεις και επιδιώξεις τους, αλλά και συμπεράσματα μελέτης για την συνολική παρουσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Την Συνδιάσκεψη τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (BIPAR). Τον γενικό συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου ενώ τα πάνελ συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος, Χρήστος Κούτρας και Ευγενία Τζώρτζη.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας,  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Απόστολος Πάνας, ο Πρύτανης ΠΑΠΕΙ Άγγελος Κότιος, ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και ο Πρόεδρος LIMRA Μανώλης Κυριάκου. Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης συμμετείχε στις εργασίες του πάνελ «Ιδιωτική Ασφάλιση: Κίνητρα – Υποχρεωτικότητα» μαζί με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή. Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη συμμετείχε διαδικτυακά στο πάνελ «Ιδιωτική Ασφάλιση: Τα οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία». Η Συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με την χορηγική υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η αναπληρώτρια Συνήγορος του Καταναλωτή Βασιλική Μπώλου μίλησε για το εύρος και είδος καταγγελιών που φτάνουν στον Συνήγορο από ασφαλισμένους. 

Εκ μέρους της ασφαλιστικής αγοράς στις εργασίες του Συνεδρίου εκτός από τον Πρόεδρο του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Γεν. Γραμματέα Δημήτρη Γαβαλάκη, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της BIPAR Dominique Sizes, ο Γιάννης Καντώρος, ο Νίκος Σωφρονάς, Διευθυντής ΕΙΑΣ, η Νάντια Σταυρογιάννη, Πρόεδρος ΕΙΑΣ, ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος ΣΕΜΑ, ο Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Εκπρόσωπος κλ. Αυτοκινήτου ΕΑΕΕ, η Ματίνα Σιώχου, Πρόεδρος Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο Ιωάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος ΕΣΑΠΕ, ο Ερρίκος Μοάτσος Πρόεδρος Επιτροπής Περιουσίας ΕΑΕΕ, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Πειραιά, ο Πρόεδρος ΠΟΑΔ Ηλίας Τσολάκης, ο Κυριάκος Ανδρέου, Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, η Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος ΕΕΑΕ, και ο Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής Groupama.

1 Comment

  1. Avatar

    Αχ. ΑΧ.
    Απο 33.000 διαμεσηλαβητες τωρα ειμαστε 10 με 11000 (και εμεις βραβευουμε). Αν δεν κοιταζαμε τον ευατουλη μας κ δεν βλεπαμε μονο τις εταιρειουλες μας εις βαρον των αυτονομων ασφαλιστων(κλειδωνοντας μονο σε εμας μεγαλες εκπτωσεις κ προμηθειες) ο κλαδος θα ανθιζε.
    Τιμιωτης κυριοι , ηλικρινια κυριοι κ μονο.
    Δεν ξεχναμε ……κ δεν θα ξεχασουμε ποτε το τι “εχουμε περασει”


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *