Skip to content

Το Ασφαλιστικό Συγκρότημα Χαραλάμπη & η NGU του ‘Αγγελου Τσαουρδά ενώνουν δυνάμεις

Το Ασφαλιστικό συγκρότημα Μανώλη Χαραλάμπη, συνεχίζοντας την υλοποίηση του στρατηγικού του σχεδιασμού, μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της IONIOS NEW AGENCY A.E., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προχώρησε και στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της NGU Insurance Agents A.E.

Με την ολοκλήρωση και αυτής τη επένδυσης, το Ασφαλιστικό Συγκρότημα Χαραλάμπη, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά, σηματοδοτώντας την απαρχή μίας νέας εποχής στα ασφαλιστικά δρώμενα.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο σχήμα απαρτίζεται από:

  • Την AEGEAN ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε., η οποία εκπροσωπεί την R&Q Accredited Insurance Europe, μέλος του Αμερικανικού ασφαλιστικού οργανισμού R&Q Insurance Holdings Ltd (RQIH) (R&Q Group).
  • Την M2 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε., η οποία εκπροσωπεί την Accelerant Insurance Europe μέλος του πολυεθνικού ασφαλιστικού οργανισμού Accelerant Holdings Ltd.
  • Την IONIOS NEW AGENCY A.E. που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ασφαλειών στην Ελλάδα.
  • Την NGU Insurance Agents A.E.,που είναι η νέα εταιρεία του συγκροτήματος, με πολυετή ισχυρή παρουσία στα ασφαλιστικά δρώμενα της χώρας.
  • Την FUTURE MOVING FORWARD S.A. που αποτελεί τη μεσιτική εταιρία του συγκροτήματος. Συνεργάζεται με σχέση αποκλειστικότητας για την Ελλάδα με τους εξειδικευμένους μεσίτες ασφαλίσεων του Λονδίνου ES Risks Limited (Broker & Coverholder at Lloyd’s).

Στις δηλώσεις του ο κ. Χαραλάμπης αναφέρει: ¨Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Άγγελο Τσαουρδά και την NGU Insurance Agents A.E., επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την άριστη μεταξύ μας συνεργασία και παρουσία στην πορεία των χρόνων. Η δυναμική που δημιουργείται με το νέο σχήμα, ισχυροποιεί το κοινό μας όραμα για παροχή κορυφαίων ασφαλιστικών υπηρεσιών με επίκεντρο πάντα τον συνεργάτη και τελικό αποδέκτη τον ασφαλισμένο και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του και όλα αυτά με την αξιοποίηση εργαλείων τεχνολογίας αιχμής που αποτελεί την αιχμή του δόρατος του επιχειρησιακού μας σχεδιασμού¨ .

¨Με την εκκίνηση της κοινής πλέον πορείας μας με τον Μανώλη Χαραλάμπη, διαγράφεται μία λαμπρή προοπτική ανάπτυξης που ενισχύει την ισχυρή δέσμευση προς το δίκτυο των συνεργατών μας που μας στηρίζει διαχρονικά, για περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών μας και παροχή απεριόριστων προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξης. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η NGU Insurance Agents A.E., αποτελεί πλέον μέλος αυτού του τόσο σημαντικού εγχειρήματος και προβλέπω ότι θα παίξει ηγετικό ρόλο στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά στα επόμενα χρόνια¨ δήλωσε ο κ. Τσαουρδάς με τη σειρά του.

(Στην κεντρική φωτογραφία ο Μανώλης Χαραλάμπης)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *