Skip to content

Το Διεθνές Ακαδημαϊκό Συμβούλιο της Σλοβενίας στην INTERAMERICAN

Τις εργασίες του Διεθνούς Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων IEDC Bled School of Management της Σλοβενίας φιλοξένησε πρόσφατα η INTERAMERICAN. Η Σχολή αποτελεί κορυφαίο κέντρο παροχής εξειδικευμένων σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων, για την περιοχή της ανατολικής Ευρώπης. Κυρίως, φημίζεται για τα προγράμματα μετεκπαίδευσης στελεχών σε θέματα στρατηγικής της διοίκησης, της χρηματοοικονομικής και του διεθνούς  marketing.

Τις εργασίες του Συμβουλίου χαιρέτισε ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος της INTERAMERICAN, ενώ το πλαίσιο ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα μας και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας νέων ανθρώπων στην ελληνική αγορά εργασίας περιέγραψε o Νίκος Σωφρονάς, διευθυντής ανάπτυξης, εκπαίδευσης και νέων δικτύων συνεργατών της εταιρείας. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η δυναμική εισόδου νέων συνεργατών στο ασφαλιστικό δίκτυο της INTERAMERICAN, το οποίο κατά 40% είναι στελεχωμένο με νέους συνεργάτες που εισήχθησαν κατά τη τελευταία τριετία.

Στις εργασίες του Συμβουλίου συμμετείχαν και οι: Danica Purg, πρύτανης της Σχολής, Jo Ritzen, υπουργός Παιδείας της Ολλανδικής Κυβέρνησης, Shahin Lauritzen, γενικός διευθυντής Οικονομικών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Amer Bukvic, διοικητής της Διεθνούς Τράπεζας της Βοσνίας και Klaus Niedl, διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της NOVOMATIC Group της Αυστρίας.

Φωτογραφία: Ο Γ. Κώτσαλος και ο Ν. Σωφρονάς με μέλη του Συμβουλίου.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *