Skip to content

Μεγάλη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την αξία της ασφάλισης με συνδιοργανωτή το ΕΕΑ

«Η ασφάλιση της επιχείρησης» είναι ο τίτλος ενημερωτικής εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, που συνδιοργανώνουν η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος & το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, και ώρα 6.00 μ.μ..

Πρόκειται για μία ακόμα συντονισμένη δράση, προκειμένου να αναδειχθεί ο ρόλος της ασφάλισης ως «σύμμαχος» της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η αναλυτική και υπεύθυνη ενημέρωση, από εξειδικευμένους ομιλητές, για την προστασία που παρέχει η ασφάλιση στις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό τους, από πιθανούς κινδύνους, π.χ. μία φυσική καταστροφή, αλλά και για το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα των επαγγελματικών ευθυνών.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει έμπρακτα την ενημέρωση επιχειρήσεων για τη σημασία της ασφάλισης, γι΄αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της χώρας. Ήδη ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Οκτώβριο στη Ρόδο.

Μέσω εκδηλώσεων, όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύεται και η αξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, επικεντρωμένη στον ασφαλιστικό πράκτορα-μεσίτη.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και η πρόσκληση της εκδήλωσης, στην οποία θα είναι-μεταξύ άλλων- ομιλητές ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Γαβαλάκης, πατήστε εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *