Skip to content

ΕΕΑΕ: Η ψηφοφορία για το νέο ΔΣ

Την Πέμπτη 20/10/2022 έλαβε χώρα στο “Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ” στην Αθήνα, η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος.

Η Πρόεδρος κ. Λύχρου καλωσόρισε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, οι οποίοι στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα  της τριετούς θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. αλλά και για τα τρέχοντα οικονομικά στοιχεία (απολογισμό και προϋπολογισμό) της Ένωσης.

Την ολοκλήρωση της Γενικής  Συνέλευσης ακολούθησε η ανάδειξη του κ. Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου τ. Προέδρου της Ε.Ε.Α.Ε. σε Επίτιμο Πρόεδρο, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πολυετή προσφορά αλλά και την συνεχή υποστήριξη του σε αυτή.

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά :

  1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  2. ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 
  3. ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  4. ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΕΦΗ 
  5. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  6. ΛΥΧΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΙΩΑΝΝΑ
  7. ΠΛΥΤΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας, εντός της εβδομάδας οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι θα κληθούν σε Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ.

Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε με coctail που παρατέθηκε στο Roof Garden του Ξενοδοχείου, στο οποίο μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από το σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς, ενδεικτικά από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, το ΕΙΑΣ, εκπρόσωποι των  Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και  εκπρόσωποι του Κλαδικού Τύπου.  

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη Γενική Συνέλευση και το coctail:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *