Skip to content

Το πρώτο e-shop για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Shop Insurance
Το Online κατάστημα για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή!
Το πρώτο e-shop για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Γνωρίστε το ShopInsurance.gr – το πρώτο ψηφιακό κατάστημα αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου! 

Το 1ο ψηφιακό κατάστημα αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου είναι γεγονός! Μέσα από αυτό, παρέχονται συνολικά 20 υπηρεσίες & προϊόντα, με άμεσο στόχο να ξεπεράσουν τους 50, καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των πελατών μας. Το ShopInsurance.gr προσφέρει μία ευχάριστη πλοήγηση στους επισκέπτες, με σκοπό την παροχή λύσεων σε κάθε είδους πρόκληση.  
Περιηγηθείτε στο ψηφιακό μας κατάστημα 
Ανακαλύψτε όλες τις κατηγορίες προϊόντων…
Εκδόσεις
 
Από το 2015 η Insurance Innovation εκδίδει χρήσιμα και εξειδικευμένα βιβλία για τον ασφαλιστικό κλάδο, καθώς και το περιοδικό The Insurer, με σκοπό την ενημέρωση και την επιμόρφωση των επαγγελματιών και των στελεχών του κλάδου. Πλέον, μπορείτε να τα βρείτε όλα διαθέσιμα στην νέα πλατφόρμα ShopInsurance. 
 
Δείτε την κατηγορία
Εκπαίδευση
 
Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα σεμινάριαwebinarsεκπαιδευτικά προγράμματα και συνέδρια που διοργανώνει η Insurance Innovation,  με στόχο την διαρκή κατάρτιση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου!    
 
Δείτε την κατηγορία
Προϊόντα & Υπηρεσίες Προβολής
 
 
Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της διαδικτυακής παρουσίας και της ψηφιακής εικόνας στην αναγνωρισιμότητα & την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, προσφέρουμε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που θα εδραιώσουν την επιχείρησή σας στον κόσμο των social media και θα τη μεταμοrφώσουν σε ένα ισχυρό brand.    
 
Δείτε την κατηγορία
Υπηρεσίες κανονιστικής συμμόρφωσης για ασφαλιστικές επιχειρήσεις
 
Οι απαιτήσεις για συμμόρφωση της λειτουργίας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα νέα Κανονιστικά Πλαίσια (GDPR IDD, DPO), καθώς και η ανάγκη παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις σχετικά με οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας. 
 
Δείτε την κατηγορία

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *