Skip to content

Το ταξίδι των διακριθέντων συνεργατών της ‘’NP Ασφαλιστική’’ στο Μόναχο

To αριστοκρατικό αλλά και τεχνοκρατικό Μόναχο φιλοξένησε τους διακριθέντες συνεργάτες της «NP Ασφαλιστική», σε ένα ταξίδι που συνδύαζε την περιήγηση στην αριστοκρατικότητα του 19ου αιώνα με τα επιβλητικά κτήρια της πόλης  με την τεχνολογία του 21ου αιώνα, ενώ ταυτόχρονα  θεωρείται και ένας πανευρωπαϊκός κόμβος επιχειρηματικότητας.

Το ταξίδι που ανέμεναν με ανυπομονησία οι Συνεργάτες της «NP Ασφαλιστική»

Μετά από 2 χρόνια αποχής από τα εκπαιδευτικά εταιρικά ταξίδια λόγω της πανδημίας, η NP Ασφαλιστική πραγματοποίησε ταξίδι για τους 65 διακριθέντες Συνεργάτες της στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους και της επαγγελματικής τους επιτυχίας κατά την προηγούμενη απαιτητική χρονιά.

Στο ταξίδι, εκτός των Διευθυντικών Στελεχών της Διεύθυνσης Πωλήσεων που συνόδευαν το Δίκτυο Συνεργατών, συμμετείχαν και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Γιώργος Ζάχος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής κ. Νίκος Ζάχος, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία αυτού του ταξιδιού με τους Συνεργάτες και αντάλλαξαν απόψεις μαζί τους σε στιγμές χαλάρωσης, μακριά από το περιβάλλον του γραφείου και της καθημερινότητας.

Η ομάδα της  ‘‘NP Ασφαλιστική’’, είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την πλούσια ιστορία και τα φημισμένα μουσεία της πόλης, να θαυμάσει τα αξιοθέατα και τα μνημεία, να γευματίσει στα ωραιότερα εστιατόρια της πόλης και φυσικά να απολαύσει την άφθονη ξακουστή βαυαρική μπύρα.

Οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την επονομαζόμενη “Ρομαντική Οδό” (Romantischen Strasse) με τους ονειρεμένους δρυμούς, τα ένδοξα φρούρια και τα μυστικά ξέφωτα κι απότομα φαράγγια, το Φύσσεν, τέως φέουδο του βασιλιά Λουδοβίκου Β’ και το Ομπεραμεργκάου (Oberammergau), ένα χωριό παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού, περιηγήθηκαν ακόμη στο εμπορικό κέντρο πέριξ του κόμβου Στάχους και στην Όπερα, στο νέο επιβλητικό ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μονάχου Allianz Arena, στο Ολυμπιακό κέντρο όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες του 1972, στο Μουσείο της BMW και στην Αψίδα της Νίκης.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο 2023 στη Γαλλική Ριβιέρα Το υπέροχο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε με το επίσημο gala βραβεύσεων των επιτυχόντων Συνεργατών της Εταιρίας, όπου και δόθηκε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2023 στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου η Εταιρία θα επισκεφτεί τα κοσμοπολίτικα: Νίκαια, Κάννες, Μόντε Κάρλο και Σαιν Τροπέ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *