Skip to content

Το Χαμόγελο του Παιδιού τιμά την Interamerican

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, η INTERAMERICAN ανακοίνωσε τη χορηγία της ασφάλισης του ειδικού οχήματος «Οδυσσέας», που προσέθεσε στον στόλο του το «Χαμόγελο του Παιδιού». Πρόκειται για τη νέα, κινητή μονάδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης σχετικά με την ασφαλή χρήση της τεχνολογίας. Με την ασφάλιση του «Οδυσσέα», τα δωρεάν καλυπτόμενα οχήματα του οργανισμού από την εταιρεία, κάθε τύπου και οι μοτοσικλέτες, φθάνουν συνολικά τα 71.

Ειδικότερα, ο «Οδυσσέας έχει ως λειτουργικό σκοπό την ενημέρωση παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων για τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών μέσων και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθώς και την παράδοση σεμιναρίων σε επαγγελματίες -εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους- σχετικά με τους κινδύνους χρήσης που απειλούν τα παιδιά.

Πέρα από τα εποχικά παζάρια για τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων που καλύπτει στο σύνολό τους και φέτος, η εταιρεία ήταν χορηγός ασφάλισης και της τετραήμερης εορταστικής παρουσίας με σειρά εκδηλώσεων του «Χαμόγελου», με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών λειτουργίας του οργανισμού, που οργανώθηκε στο Κέντρο HELEXPO Αμαρουσίου (7-10 Νοεμβρίου).

Πρόσφατα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» τίμησε την INTERAMERICAN για την πολυετή συνεισφορά της στις λειτουργικές ανάγκες του, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργανώθηκε γι’ αυτό τον σκοπό στο Σπίτι του Καρέα. Ο Πρόεδρος του οργανισμού και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στη σταθερή υποστήριξη της εταιρείας, τόνισε: «Για ένα εθελοντικό οργανισμό όπως είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία καταφέρνοντας να επιβιώνει και να διευρύνει την κοινωνική δράση του, η ηθική και υλική υποστήριξη της INTERAMERICAN έχει αξία θησαυρού». Ο Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Κοινωνικής Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN, εκ μέρους της εταιρείας υπογράμμισε την οφειλή κάθε υπεύθυνης επιχείρησης να δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας και αξία ζωής για τα παιδιά, συμβάλλοντας στην προστασία και φροντίδα τους, την υγεία και την εκπαίδευσή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόνο πέρυσι, το «Χαμόγελο» αγκάλιασε με τις δομές και υπηρεσίες του 63.299 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στη φωτογραφία: Ο Κ. Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», επιδίδει το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στον Γ. Ρούντο, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ του Ομίλου INTERAMERICAN.

 

 

 

 

 

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *