Skip to content

Το IFAAcademy και ο Π. Λελεδάκης στην αμερικανική τηλεόραση

Την ελληνική επιχειρηματικότητα τίμησε ο ιδρυτής του IFAAcademy και πρώην Πρόεδρος ΠΣΑΣ Παναγιώτης Λελεδάκης, καλεσμένος στην αμερικανική τηλεόραση, σε εκπομπή με τίτλο “Έλληνες που κάνουν τη διαφορά ανά τον κόσμο”!

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του παραρτήματος του οργανισμού στην Αμερική, ο Παναγιώτης Λελεδάκης βρέθηκε τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, προσκλήθηκε να μιλήσει στο αμερικανικό κανάλι NG TV, στην εκπομπή με τίτλο “Greeks making a difference around the world” ως ένας από τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως μέσω επιτυχημένων startups!

Έτσι, με background το Manhattan, o Παναγιώτης μίλησε για το IFAAcademy, τη σύλληψη της ιδέας, την ανάπτυξη του project, τη συνολική πορεία μέχρι σήμερα, καθώς και για τους προσεχείς στόχους και το όραμα για μια διεθνή επέκταση!

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε μια πενταετία, το  IFAAcademy έχει ήδη καταφέρει δύο στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς στην Αμερική, ενώ έχει λάβει και  βραβεία καινοτομίας από ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμους οργανισμούς, όπως το MIT, το Start Europe Awards κ.α.

Οι Έλληνες μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ταυτόχρονα, με κινήσεις σαν κι αυτές,  προάγεται και ο θεσμός  της ιδιωτικής ασφάλισης αλλά και η ελληνική ασφαλιστική αγορά μιας και ο Παναγιώτης προέρχεται απο αυτήν!

Η ανοδική πορεία αυτής της ελληνικής προσπάθειας είναι αξιοσημείωτη! Ευχόμαστε  το ταξίδι προς την υλοποίηση των στόχων και του οράματος του IFA Academy, που στόχο έχει την αναβάθμιση του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, να είναι  μεγάλο και συναρπαστικό!

Δείτε στο σύντομο video το trailer της συνέντευξης:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *