Skip to content

Υδρόγειος: νέος παίκτης στον κλάδο Υγείας

Είσοδο στον κλάδο Υγείας πραγματοποίησε πρόσφατα η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρουσιάζοντας το «Πλάνο Υγείας – Primary» για την πρωτοβάθμια φροντίδα, το οποίο περιλαμβάνει δύο προγράμματα (Standard & Advance) και το «Πλάνο Υγείας – Hospital» που αφορά την δευτεροβάθμια φροντίδα και περιλαμβάνει μία πλήρη σειρά προτάσεων ασφάλισης (StandardComfort & Exclusive) για την κάλυψη της νοσοκομειακής περίθαλψης από ασθένεια και ατύχημα.

-Το Primary παρέχει σφαιρική πρόληψη και θωράκιση της υγείας, προσφέροντας απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, προληπτικούς ελέγχους και επιπλέον παροχές και εξειδικευμένες εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις ανάγκες της οικογένειας και των παιδιών.

-Το Hospital  έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες. Οι καλύψεις, ανάλογα με το πρόγραμμα, εκτείνονται σε όλο το εύρος των αναγκών μιας πιθανής νοσηλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και της αποκατάστασης, του έκτακτου περιστατικού, των σχετιζόμενων εξετάσεων, της υγειονομικής μεταφοράς κ.α.

Και τα δύο προγράμματα έχουν σχεδιασθεί ώστε να ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών των σύγχρονων ανθρώπων. Ταυτόχρονα παρέχουν πολλαπλές επιλογές ως προς τα όρια κάλυψης, τις παροχές, τις θέσεις νοσηλείας, τις απαλλαγές, κ.α., καθώς και δυνατότητα συνδυασμού προγραμμάτων σε οικογενειακά συμβόλαια. Κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες.

Επιπλέον, τα προγράμματα  «Πλάνο Υγείας – Primary» και «Πλάνο Υγείας – Hospital» πλαισιώνονται από τις δύο αντίστοιχες, εξειδικευμένες 24ωρες γραμμές υγείας, που βρίσκονται στη διάθεση των ασφαλισμένων κάθε φορά που θέλουν να κάνουν χρήση του συμβολαίου τους παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως πληροφόρηση για το δίκτυο υγείας, ενημέρωση και καθοδήγηση για καλύψεις και διαδικασίες, προέγκριση νοσηλείας, κ.α.

Τα νέα προγράμματα «Πλάνο Υγείας» διατίθενται ήδη από το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Υδρογείου Ασφαλιστικής σε όλη την Ελλάδα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *