Skip to content

Φροντιστηριακό Πρόγραμμα για τις εξετάσεις Πιστοποιητικού Α’

Το ΕΙΑΣ πραγματοποιεί από το 2002 φροντιστηριακά προγράμματα για τις εξετάσεις των υποψηφίων για όλες τις κατηγορίες διαμεσολαβητών, με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των εκπαιδευομένων του στις εξετάσεις.
Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων (αντ) ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 16/21.5.2013 και την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 46/4.12.2014 , θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017.

Οι υποψήφιοι διαμεσολαβητές μπορούν να βρουν την ύλη των εξετάσεων στο site του ΕΙΑΣ www.eias.gr ή στο site της Τράπεζας της Ελλάδος www.bankofgreece.gr, καθώς και ό,τι αφορά στις οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος των εξετάσεων, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Εξεταστέα Ύλη – Πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄ (Το αρχείο των ερωτήσεων τροποποιήθηκε στις 3.10.2016).

Aίτηση συμμετοχής στις Εξετάσεις Επιπέδου Α – ΑΘΗΝΑ
Οδηγίες για συμπλήρωση της Aίτησης – ΑΘΗΝΑ

Το ΕΙΑΣ για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’, διάρκειας 18 εκπαιδευτικών ωρών, στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού του κέντρου (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος), στις παρακάτω ημερομηνίες:

· Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017: 15:00 – 20:00 (6 ώρες)
· Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017: 09:30 – 16:15 (8 ώρες)
· Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017: 16:00 – 19:15 (4 ώρες) επανάληψη & test προσομοίωσης

Τα θέματα διδασκαλίας για το πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄, θα καλύψει η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης.

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
· Παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι
· Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα
Το ΕΙΑΣ για τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του πιστοποιητικού επιπέδου Α΄της ΤτΕ, δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθούν όσες φορές επιθυμούν σε μια σειρά από ηλεκτρονικά τεστ αυτοαξιολόγησης, εμπεριέχοντας το σύνολο των ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό που θα περιλαμβάνει την ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι, και συγκεκριμένα:
· Περιληπτικές σημειώσεις που εστιάζουν στα κύρια σημεία της ύλης στην οποία θα εξεταστούν
· Παραδόσεις εξεταστέας ύλης (τράπεζα ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ)
· Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα
· Προσωπικός κωδικός πρόσβασης για τα ηλεκτρονικά τεστ αυτό-αξιολόγησης, που εμπεριέχουν το σύνολο των ερωτήσεων της ύλης που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning του ΕΙΑΣ http://eias-elearning.gr

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Α’ το δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 170€
Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (2 ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το πρόγραμμα, το κόστος διαμορφώνεται στα 150€/άτομο.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *