Skip to content

Χρυσή και αργυρή η ΑΧΑ στα Event Awards

Διπλή βράβευση της ΑΧΑ για την πρωτότυπη εταιρική εκδήλωση Μεσιτών και Πρακτόρων «AXA, Νέα Εμπειρία»

Στην τελετή απονομής των Event Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών, η ΑΧΑ απέσπασε διπλή βράβευση για τη διοργάνωση της εκδήλωσης για Μεσίτες και Πράκτορες. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία έλαβε χρυσή και αργυρή διάκριση στις κατηγορίες “Experiential Marketing Event – Β2Β” και “Επιχειρηματικά Συνέδρια” αντίστοιχα.

Στόχος της ΑΧΑ, μέσα από αυτή την εκδήλωση, ήταν να βιώσουν οι προσκεκλημένοι τη «Νέα Εμπειρία», μια εμπειρία που θέλει τον πελάτη να αντιμετωπίζεται ως άνθρωπος και που έχει ως αφετηρία τις δικές τους ανάγκες. Σε αυτό το πλαίσιο, όλη η εκδήλωση υλοποιήθηκε με στόχο να «μεταφέρει» με βιωματικό τρόπο το μήνυμα της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης της Εταιρείας.

«Σχεδιάσαμε αυτή την εκδήλωση με αφετηρία όσα αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι τη στιγμή της ζημιάς, όταν έχουμε ανάγκη να μας στηρίξουν. Για εμάς στην ΑΧΑ, αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και γύρω από αυτήν υλοποιούμε μια σειρά από ενέργειες, με στόχο να προσφέρουμε μια «Νέα Εμπειρία» σε όσους μας εμπιστεύονται. Μέσα από μία θεατρική παράσταση, ξεπεράσαμε την έννοια του πελάτη και επικεντρωθήκαμε στον άνθρωπο, προσπαθώντας να κατανοήσουμε, μαζί με τους συνεργάτες μας, τι χρειάζεται από όλους εμάς για να ζει πιο ήρεμα», είπε η Λένα Πλαΐτη, Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΑΧΑ Ελλάδας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γι’ αυτή τη διάκριση. Καταφέραμε να υλοποιήσουμε με πρωτότυπο τρόπο μια εναλλακτική εκδήλωση που συνδυάζει το βιωματικό με τη «Νέα Εμπειρία», τη στρατηγική μας κατεύθυνση και τον νέο μας ρόλο ως Εταιρεία. Είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς γιατί σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης των ασφαλιστικών εταιρειών προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες και, παράλληλα, αποδεικνύει ότι οι “out of the box” ιδέες οδηγούν στην επιτυχία», δήλωσε ο Δημήτρης Μελεξόπουλος, Διευθυντής Μεσιτών και Πρακτόρων της ΑΧΑ Ελλάδας.

Τα Event Awards 2018 διοργανώνονται για 3η χρονιά από την Boussias Communications και αποτελούν μια πραγματική γιορτή των events καθώς σε αυτή συμμετέχουν διοργανωτές και δημιουργοί των σπουδαιότερων εκδηλώσεων της χώρας, αποδεικνύοντας ότι οι εταιρείες συνεχίζουν να επενδύουν στη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Σε αυτά βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτερες πρακτικές που εφαρμόζονται στον σχεδιασμό, την επικοινωνία, την παραγωγή και την υλοποίηση των θεματικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Κεντρική Φωτό (από αριστερά): Μανώλης Μανιός (Amuse Concept Events), Μανώλης Μπόρσης (Amuse Concept Events), Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ (Επικεφαλής Τμήματος Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Πωλήσεων της ΑΧΑ Ελλάδας), Δημήτρης Μελεξόπουλος (Διευθυντής Μεσιτών και Πρακτόρων της ΑΧΑ Ελλάδας), Λένα Πλαΐτη (Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΑΧΑ Ελλάδας), Ευγένιος Πετούμενος (Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΑΧΑ Ελλάδας).

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *