20 χρόνια παρουσίας της ΟΤΕ Ασφάλιση

4 Ιανουαρίου 2018

Η ΟΤΕ Ασφάλιση, θυγατρική εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης του ομίλου ΟΤΕ, ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια με στόχο να καλύψει τον όμιλο ΟΤΕ σε όλο το φάσμα των αναγκών και δραστηριοτήτων του. Αυτή την αποστολή εκπληρώνει μέχρι σήμερα, ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις ενός μεγάλου πολυεθνικού ομίλου.

Οι εργασίες που αφορούν στον Όμιλο ΟΤΕ κινούνται, πέρα από την ασφάλιση του στόλου οχημάτων, στα περιουσιακά στοιχεία του (κτίρια, εξοπλισμό και εγκαταστάσεις), στα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης του προσωπικού και στις ασφαλίσεις ευθύνης.

Από τη φυσική ζήτηση που δημιουργήθηκε κυρίως από τους εργαζόμενους στον όμιλο, δημιουργήθηκε με τα χρόνια και μια σημαντική δυναμική και αξιόλογο χαρτοφυλάκιο εργασιών σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο.

Το 2016 τα συνολικά έσοδα της ΟΤΕ Ασφάλιση ήταν άνω του 1 εκατ. ευρώ (το 50% εξ αυτών προήλθε από ασφαλιστικές εργασίες εκτός ομίλου) ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις με θετικό πρόσημο έκλεισε και το 2017.  Η εταιρεία μετρά πάνω από 7.000 πελάτες ενώ διατηρεί δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων αλλά και συνεργατών μη αποκλειστικής απασχόλησης.

Εκτός από τους τομείς ζωής, υγείας, σύνταξης, σπιτιού και αυτοκινήτου, η ΟΤΕ Ασφάλιση υποστηρίζει και συναφή προϊόντα, όπως η ταξιδιωτική ασφάλιση και η ασφάλιση συσκευών μέσω του δικτύου καταστημάτων του ομίλου.

Παράλληλα, έχει σχεδιάσει το «Έντυπο Αναγκών Ζωής», ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς, υποχρεωτικό από την αρμόδια εποπτική αρχή, το οποίο χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές συναντήσεις που αφορούν στους τομείς: Ζωής -Υγείας - Ανικανοτήτων και Αποταμίευσης. Θέλοντας να επιβεβαιώσει την ορθή αποτύπωση των αναγκών των πελατών στο Έντυπο βάσει των απαιτήσεων και των προδιαγραφών της ασφαλιστικής επιστήμης, η εταιρεία ζήτησε και έλαβε ακαδημαϊκή πιστοποίηση από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης (πρώην τμήμα Xρηματοοικονομικής και Aσφαλιστικής).

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Νέος, σύγχρονος τρόπος πληρωμής ασφαλίστρων από την Ορίζων Ασφαλιστική

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική προχωρά σε μια ακόμη καινοτομία επιτρέποντας πλέον τη δυνατότητα πληρωμής ασφαλίστρων μέσα από το site της! Προσφέροντας...

Close