Skip to content

Νέα σπουδαία βράβευση για την ομάδα Marketing της AXA Ελλάδος

του Νίκου Ξυδά

Το 2017 ξεκίνησε πολύ δυναμικά για την ομάδα Marketing της AXA Ελλάδος, καθώς λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη διάκριση στα Ερμής Awards έρχεται τώρα ακόμη ένα σημαντικό βραβείο, αυτήν τη φορά στα Corporate Affairs Excellence Awards που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Πρόκειται για μια “δύσκολη” βράβευση καθώς στο συγκεκριμένο θεσμό τα βραβεία είναι αφενός λίγα, αφετέρου οι διαγωνιζόμενοι είναι οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, όπως για παράδειγμα ο ΟΤΕ, η ΑΒ Βασιλόπουλος, τα τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, κ.α.

Η διάκριση της AXA αφορά στην “Καλύτερη χρήση των social media” μέσω της καμπάνιας “#AseTisVlakeies και δώσε στη ζωή την αξία που πρέπει“.

Τα Corporate Affairs Excellence Awards βραβεύουν καινοτόμες πρακτικές, εργαλεία και μεθοδολογίες που αναπτύχθηκαν από στελέχη της Επικοινωνίας και των Εταιρικών Υποθέσεων και αναδεικνύουν τις πιο πετυχημένες στρατηγικές που εφάρμοσαν επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα Eπικοινωνίας και Eταιρικών υποθέσεων, δημιουργώντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξή τους.

Η Βράβευση έλαβε χώρα στην Αίγλη Ζαππείου και παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι γνωστοί “τηλεοπτικοί” δημοσιογράφοι, Σταμάτης Ζαχαρός, Νεκτάριος Νώτης και Κατερίνα Γκαγκάκη.

(Κεντρική φωτό: Η ομάδα της ΑΧΑ παραλαμβάνει το βραβείο της!)

 

17426295_10212017380728957_3793407035644936291_n

 

 

eede-aponemithikan-ta-corporate-affairs-excellence-awards-medet

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *