250 άτομα στην ημερίδα ΠΣΣΑΣ - Gama Hellas

23 Φεβρουαρίου 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για 4η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή 19/2/2016 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, η εκπαιδευτική ημερίδα «Lead your Team to Success» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων σε συνεργασία με την GAMA HELLAS.

Στην ημερίδα έδωσαν το παρόν 250 Συντονιστές και Διοικητικά στελέχη Πωλήσεων, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Βασικός εισηγητής της ημερίδας ήταν ο διακεκριμένος Mark Rooney, κορυφαίος ομιλητής της GAMA International.

Ο Mike Rooney

Ο Mark Rooney

Στην ομιλία του, «43 Years in 43 Minutes (or More)», ανέπτυξε τις μεθόδους με τις οποίες κατάφερε να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στα 43 χρόνια της μέχρι σήμερα πορείας του. Οι βασικές αρχές του Management, η χρήση της τεχνολογίας και η προσαρμογή της στην καθημερινότητα, η σωστή διαχείριση του χρόνου αλλά και η επένδυση στην εκπαίδευση με την υποστήριξη νέων μεθόδων ήταν μερικά από τα βασικά θέματα που αναπτύχθηκαν στην ομιλία του. O κ. Rooney κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπέγραψε και μοίρασε στους συμμετέχοντες αντίτυπα του βιβλίου, «The power of Coaching», του οποίου έχει συντελέσει στην συγγραφή του μαζί με πολλούς διακεκριμένους εισηγητές της GAMA.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γεν Γραμματέας του ΠΣΣΑΣ και μέλος του Board της GAMA HELLAS κ Ι. Τοζακίδης, προσφωνώντας τους επίσημους καλεσμένους και καλώντας για χαιρετισμό τους κ.κ. Ι.Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο ΕΕΑ, Ι.Καντώρο, Γεν. Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών, Πωλήσεων & Marketing Ομίλου INTERAMERICAN και Ζ.Τζερμνιά, Διευθυντή Πωλήσεων EUROLIFE Ltd.

_021

O Δημήτρης Γαβαλάκης

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ και μέλος του Board της GAMA Hellas κ. Δ.Γαβαλάκης, ο οποίος στην εισήγησή του με θέμα «Ευγνωμοσύνη» παρουσίασε την αξία της έννοιας όχι μόνο ως ανθρώπινη αρετή αλλά και ως μοχλό επιτυχίας στη δουλειά του Συντονιστή. Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους έχουν όλα αυτά τα χρόνια βοηθήσει την ανάπτυξη του Συνδέσμου αλλά και της GAMA HELLAS προλογίζοντας με ιδιαίτερη αναφορά τον Πρόεδρό της, κ Κ.Πεφάνιο.

Ο Κλέαρχος Πεφάνιος Πρόεδρος της GAMA HELLAS στην ομιλία του με τίτλο «Meet the Future» παρουσίασε την διαδρομή ίδρυσης της GAMA HELLAS αλλά και τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του παραρτήματος και του ΠΣΣΑΣ, τονίζοντας την ιδιαίτερη αξία της GAMA International. Στην εισήγησή του ξεχώρισε επίσης η αναφορά του, με ιστορία αλληγορικής σημασίας, για την αξία τήρησης των βασικών αρχών του Management στις καθημερινές εργασίες του Manager. Στην συνέχεια προλόγισε τόσο την CEO της GAMA International κα Bonnie Godsman, όσο και τον εισηγητή Mark Rooney με ένα ξεχωριστό video για την καριέρα του και την βράβευσή του στο Hall of Fame της GAMA International.

Η Bonnie Godsman

Η Bonnie Godsman

Η Bonnie Godsman με την ομιλία της «Breakthrough Leadership Change with GAMA» ανέπτυξε τον σκοπό και την φιλοσοφία της GAMA παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το εισαγωγικό video του LAMP 2016. Στην συνέχεια στο κύριο μέρος της ομιλίας της ανέπτυξε μεθόδους και ιδέες που ο Manager μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των συνεργατών του. Τέλος κατέληξε με έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον κατάλογο 17 δύσκολων ενεργειών που πρέπει οπωσδήποτε να κάνει ο σύγχρονος Manager για να είναι μεγάλος ηγέτης.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον προκάλεσαν οι εισηγήσεις των δύο Ελληνίδων Συντονιστριών, οι οποίες, εκτός της πολυβραβευμένης πορεία τους, συμπεριλαμβάνουν στο βιογραφικό τους αξιόλογη εμπειρία συμμετοχής στα συνέδρια της GAMA INTERNATIONAL, καθώς και η εισήγηση του Καθηγητή Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Πολιτικής κ. Γ.Πολλάλη.

Συγκεκριμένα η κα Πιτόγλου Λίλιαν ανέπτυξε το θέμα ‘ The Secret Within your Team’, παρουσιάζοντας τα μυστικά που οδήγησαν σε επιτυχία την ομάδα της. Ανέλυσε επίσης τις αρχές και τις καθημερινές πρακτικές που χρησιμοποιεί και τόνισε με γλαφυρότητα, τι πρέπει να προσέξει μια γυναίκα Manager.

Ο Γιάννης Πολλάλης

Ο Γιάννης Πολλάλης

Στην συνέχεια ο καθηγητής κ. Γ.Πολλάλης μίλησε για την διαχείριση σε περίοδο κρίσης και ταυτόχρονα προέτρεψε να μην αφήσουμε αυτή την κρίση να πάει χαμένη, αναλύοντας τομείς όπου η σημερινή κρίση «δείχνει» ευκαιρίες για το επάγγελμά μας. Τέλος με ιδιαίτερα ευχάριστο τόνο περιέγραψε την σημερινή κατάσταση και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία.

Οι εισηγήσεις ολοκληρώθηκαν με την κα Θωμοπούλου Φώφη, η οποία με την εισήγησή της ‘Αποτελεσματικό Agency Management σε εποχές κρίσης’, παρουσίασε τρόπους στελέχωσης μέσω της τοπικής αγοράς, πελατών και συνεργατών της, ενώ κατέληξε με τη θετική της διάθεση να μοιραστεί με όποιον συνάδελφο θα ήθελε, τις εμπειρίες & τις τεχνικές της, μιας και θεωρεί ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι βοηθητική για όλους.

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Rooney, η κα Λαμπαδιάρη Εβίτα, μέλος του Board της GAMA HELLAS, παρουσίασε αναλυτικά τα οφέλη που μπορεί να έχει κανείς ως μέλος της GAMA HELLAS, καθώς και την ξεχωριστή εμπειρία της συμμετοχής στα LAMP που διοργανώνει η GAMA International κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Αμερικής, παρακινώντας τους συμμετέχοντες για την εγγραφή τους, στον ειδικό χώρο που λειτουργούσε στην είσοδο της αίθουσας.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Mark Rooney, οι κκ Δ.Γαβαλάκης και Κ.Πεφάνιος παρέδωσαν στην κα Bonnie Godsman, αλλά και στον κ. Rooney αναμνηστικά δώρα από το μουσείο Μπενάκη. Στην κα Godsman μια ασημένια καρφίτσα στεφάνι από κλαδιά ελιάς & δάφνης, κόσμημα που χρονολογείται στον 3ο-2ο αι. π.χ. και στον κ. Rooney προσέφεραν ασημένια μανικετόκουμπα με παράσταση από το τετράδραχμο της Αθήνας, στο οποίο εικονίζεται κουκουβάγια & κλαδί ελιάς με την επιγραφή ΑΘΕ, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους και την συνεργασία τους.

20160219175522

Το Προεδρείο του ΠΣΣΑΣ σε αναμνηστική πόζα με τον Mark Rooney και την Bonnie Godsman

Το ΔΣ του ΠΣΣΑΣ νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας :

 • Τον πρόεδρο της GAMA HELLAS κ. Κ.Πεφάνιο
 • Το Board GAMA HELLAS, κ.Ι.Τοζακίδη, Θ.Κατσιγιάννη, Ε.Λαμπαδιάρη
 • Το υποστηρικτικό προσωπικό του ΠΣΣΑΣ και της GAMA HELLAS
 • Τους χορηγούς μας
  • Μεγάλοι χορηγοί ήταν οι εταιρίες INTERAMERICAN και NN
  • Χορηγοί ήταν οι εταιρίες ΕΘΝΙΚΗ, EUROLIFE LTD & η INTERNATIONAL LIFE
  • Υποστηρικτές ήταν οι εταιρίες ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, AIG, EUROLIFE ERB & η METLIFE
  • Καθώς και τον Print Sponsor της ημερίδας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι στα πλαίσια της προσπάθεια της GAMA HELLAS, να επεκτείνει τα μέλη της και στην Κύπρο, ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή στην ημερίδα μας, 16 Συναδέλφων Συντονιστών από την Κύπρο με τον επικεφαλή τους κ. Ζ.Τζερμνιά.

Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι η ανταλλαγή πρακτικών, εμπειριών και απόψεων μεταξύ των ανθρώπων που επιτελούν το έργο του Συντονιστή αποτελεί βασικό μέλημα του Συνδέσμου μας αλλά και της GAMA HELLAS και για αυτό θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να σχεδιάζουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες για το μέλλον.
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οι διακρίσεις στη διανομή προκαλούν σύγχυση και δυσαρέσκεια

Το ότι οι εταιρείες κάνουν επιλεκτική διαχείριση των δικτύων διανομής είναι γνωστό χρόνια τώρα. Ανάλογα με τις συνθήκες το φαινόμενο...

Close