4η Εβδομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας Μινέττα Ασφαλιστικής

6 Δεκεμβρίου 2022

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική διοργανώνει, για 4η συνεχόμενη χρονιά, Εβδομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας από τις 5 έως και τις 11 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις - και με την ενεργή συμμετοχή εργαζομένων και συνεργατών - ορισμένες από τις οποίες αναφέρονται παρακάτω:

  • Εθελοντική Αιμοδοσία στις 9/12 στα κεντρικά γραφεία της ΜΙΝΕΤΤΑ.
  • Προσφορά 50 χριστουγεννιάτικων καλαθιών, που θα δοθούν σε ευάλωτες οικογένειες και συμμετοχή εργαζομένων στην ετοιμασία τους σε συνεργασία με την Emfasis Foundation. 
  • Οικονομική ενίσχυση και αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα Άγιος Πολύκαρπος. 
  • Προμήθεια Παιδικών βιβλίων για τα παιδιά των εργαζομένων. 
  • Δείπνα Αγάπης για άστεγους. Δωρεά 1050 γευμάτων φαγητού σε άστεγους συνανθρώπους μας στην Αθήνα και συμμετοχή στη διανομή του φαγητού. 
  • Εκπαιδευτικό σεμινάριο Safety & Eco (θεωρητικό και οδήγηση), στην πίστα της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης του ΙΑΒΕΡΗ. Οι συμμετέχοντες είναι νέοι οδηγοί από το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρίας (ή / και τα παιδιά τους) καθώς και άτομα από συνεργαζόμενους οργανισμούς.

Οι δράσεις αυτές είναι μια ευκαιρία να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην διαρκή, εδώ και 50 χρόνια, προσπάθεια της Εταιρίας να βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνει και συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.    

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ένας ονειρικός κόσμος Χριστουγέννων στην Μαρίνα Φλοίσβου

H πιο φαντασμαγορική τελετή έναρξης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα! Με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης βγαλμένη από τις σελίδες ενός μαγικού Χριστουγεννιάτικου...

Close