40 χρόνια Ευρωπαϊκή Πίστη: Λάμψη και συγκίνηση στη βραδιά γενεθλίων

8 Νοεμβρίου 2017

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στην Λυρική Σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και με εκατοντάδες συνεργάτες και φίλους γιόρτασε η Ευρωπαϊκή Πίστη τα 40 χρόνια από τη γέννησή της. Πρόσωπο της βραδιάς ο πνευματικός πατέρας και ιδρυτής της εταιρείας, Χρήστος Γεωργακόπουλος, που με ποιητικούς συμβολισμούς και στοργικές συμβουλές "έγραψε"  για άλλη μια φορά στις καρδιές και το μυαλό των, νεαρών στην πλειοψηφία τους, συνεργατών της εταιρείας.

Τα όνειρα και όχι οι αναμνήσεις είναι η κινητήρια δύναμη, τόνισε ο κ. Γεωργακόπουλος και η στρατηγική, η συννενόηση, η σύμπραξη και κυρίως, οι καθαροί στόχοι, είναι αυτά που τα κάνουν πραγματικότητα.  Η Ευρωπαϊκή Πίστη, παρά τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας όχι μόνο δεν επαναπαύεται αλλά "μηδενίζει το κοντέρ" είπε, μιας και τις ωραιότερες μέρες της δεν τις έχει ζήσει ακόμα.

Tα επόμενα χρόνια η ασφαλιστική αγορά είναι σίγουρο ότι θα μεγαλώσει και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και η Ευρωπαϊκή Πίστη, επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος Σταύρος Λεκκάκος. Στο πλαίσιο αυτό στόχος είναι την επόμενη πενταετία να διπλασιαστεί σχεδόν το ενεργητικό και η καθαρή θέση της εταιρείας, φτάνοντας τα 760 εκ ευρώ  και 160 εκ ευρώ αντίστοιχα.

Αυτή τη στιγμή η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι 6η σε τζίρο και 5η σε κέρδη σύμφωνα με τον Οικονομικό Διευθυντή Στέφανο Βερζοβίτη, ο οποίος ανέφερε ότι τη φετινή χρονιά η παραγωγή θα κυμανθεί γύρω στα 200 εκ ευρώ.

Την ισχυρή θέση της εταιρείας, τις προοπτικές αλλά και την άριστη συνεργασία και την αλληλοεκτίμηση με το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (Η Ευρωπαϊκή Πίστη μετρά σήμερα περισσότερους από 5000 συνεργάτες), υπογράμμισε και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Χαλκιόπουλος ενώ ο διευθυντής Μάρκετινγκ Γιώργος Γκοτζαγεώργης, υπενθύμισε ότι ο πελάτης και η ανάπτυξη της ασφαλιστικής του συνείδησης είναι ανέκαθεν στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Πίστης και των ανθρώπων της.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι κλαδικοί εκδότες και δημοσιογράφοι Μαρίνα Δρακάτου και Δημήτρης Ρουχωτάς, οι οποίοι μεταξύ άλλων έκαναν και μια ιστορική αναδρομή στα επιτεύγματα της εταιρείας. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η τιμητική διάκριση που δόθηκε σε πέντε ιστορικά Στελέχη - Διευθυντές κλάδων που βρίσκοναι στην Ευρωπαϊκή Πίστη σχεδόν από το ξεκίνημά της.

Το εορταστικό πνεύμα της βραδιάς επισφράγιστηκε με δείπνο και ζωντανή μουσική από τους γνωστούς καλλιτέχνες Μύρωνα Στρατή και Ισαϊα Ματιάμπα.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών: Αναδυόμενη αγορά με 63% αύξηση στις απαιτήσεις

Σταθερά ανοδικά τα προγράμματα ασφάλισης «Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης» (Directors & Officers Liability ή  D&O) Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός Σταθερά ανοδική πορεία,...

Close