7μελής προσωρινή διοίκηση στον ΠΣΑΣ

13 Μαΐου 2022

Σε ανακοίνωσή του προς τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, ο ΠΣΑΣ αναφέρει:

Γίνεται γνωστό ότι με την υπ’ αριθμ. 1349/2022 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών διορίσθηκε 7μελής προσωρινή διοίκηση στον ΠΣΑΣ με την εντολή, όπως εντός έξι (6) μηνών προκηρύξει αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, μέχρι τότε δε να διαχειρισθεί τα κατεπείγοντα θέματα τούτου.

Η απόφαση αυτή έκρινε, ως καταλληλότερα πρόσωπα εκείνα που συνέθεταν την Διοίκηση της προέδρου κ. Γουργούλη κρίνοντας ότι αυτά θα πρέπει να αποτελούν και την πλειοψηφία, αφού και όλα τα αναπληρωματικά αποτελούν πρόταση της κ. Γουργούλη, όπως βέβαια και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η προσωρινή διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα κατανείμει τα αξιώματα εντός οκτώ (8) ημερών και έκτοτε θα αρχίσει να ασκεί την διοικητική και διαχειριστική εξουσία.

Επειδή δεν μπορεί να υπάρχει κενό εξουσίας, γι’ αυτό αναγκαίως μέχρι την κατανομή των αξιωμάτων, αυτή θα ασκείται από τη σημερινή διοίκηση.

Εκ του Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Θεοδώρα Γουργούλη

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Βρετανία: Ενθαρρύνεται η ασφάλιση εταιρειών έναντι τρομοκρατικών γεγονότων - Μεγάλη μείωση στα ασφάλιστρα

Τη σημαντικότερη μείωση τιμών αντασφάλισης τα τελευταία 20 χρόνια ανακοίνωσε η κορυφαία εταιρεία αντασφάλισης τρομοκρατίας στη Βρετανία, Pool Re.  του...

Close