8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, με την υποστήριξη του myZen

19 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα απαιτητικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε, προσφέροντας θέαμα και έντονες στιγμές συγκίνησης σε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τις απλές και ειδικές διαδρομές του αγώνα. Η Groupama Ασφαλιστική και το online κανάλι ασφάλισης αυτοκίνητου της, myZen.gr, στάθηκαν στο πλευρό της ελληνικής VE2RallyTeam.

Με οδηγό και συνοδηγό αντίστοιχα τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη, η VE2RallyTeam κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων που συμμετείχαν στον αγώνα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους δυσκολότερους των τελευταίων ετών, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλη τη χώρα και άλλαξαν άρδην τις συνθήκες του οδοστρώματος, καθιστώντας το εξαιρετικά ολισθηρό και λασπωμένο. Ωστόσο, το πλήρωμα της VE2RallyTeam κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να ανέβει στη ράμπα του τερματισμού.

Η μηχανική βλάβη, η οποία προέκυψε στο τιμόνι του οχήματος κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους, δεν πτόησε τους έμπειρους οδηγούς της ομάδας, οι οποίοι επέστρεψαν δυναμικά στο τελευταίο σκέλος του αγώνα, προσφέροντας ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα μέχρι τη γραμμή τερματισμού στη Λαμία, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Η Groupama Ασφαλιστική και το myZen.gr, υπερήφανοι υποστηρικτές της VE2RallyTeam,συγχαίρουν τους οδηγούς, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά πως, με την κατάλληλη προετοιμασία, τα εμπόδια και οι πιο αντίξοες συνθήκες μπορούν να υπερνικηθούν.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ο Γιώργος Μελίδης είναι ο νέος Financial Lines Manager της Howden, που θα ηγηθεί της ομάδας του ESG με έμφαση στο Climate Change

Στα πλαίσια της δυναμικής πορείας που ακολουθεί η Howden Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, θέτει για άλλη μία φορά τον πήχη...

Close