9ο Greece Race for the Cure: Μήνυμα ζωής έστειλε η ομάδα της Generali

6 Οκτωβρίου 2017

«Τρέξε, Γιόρτασε, Στήριξε». Αυτό ήταν το μήνυμα  του 9ου Greece Race for the Cure, που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Μέλη της ομάδας της Generali στο 9ο Greece Race for the cure, από αριστερά: A. Γραβάνη, Σ. Κόλλια, Α. Κυπριανού, Γ. Κατσάνης- Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών Ζωής, Χ. Λιβά, Χ. Δουρούμη, Μ. Καμπανέλλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Α. Καλύβα, Α. Μπεφών- Διευθυντής Πωλήσεων, Α. Βάιζερ

Με σημείο εκκίνησης το Ζάππειο Μέγαρο, η ομάδα της Generali ένωσε τη φωνή της με αυτή των 35.000 συμπολιτών μας, που έδωσαν και φέτος το «παρών», σε έναν αγώνα ζωής. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας, περπάτησαν μαζί με χιλιάδες γυναίκες   “survivors” της νόσου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και συμπαράστασης.

Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνα 5 χιλιομέτρων, περίπατο στο κέντρο της Αθήνα καθώς και δεκάδες ενημερωτικές δράσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα μέτρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Τον αγώνα οργάνωσαν, για άλλη μία χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και η  Οργάνωση «Susan G. Komen Race for the Cure». Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Race for the Cure”  είναι ο μεγαλύτερος θεσμός στον κόσμο, που ασχολείται με την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Η πρωτοβουλία αυτή, γεννήθηκε το 1982, από τη Nancy Brinker, που ξεκίνησε αυτή την παγκόσμια κινητοποίηση, μετά από  υπόσχεση που έδωσε στην αδερφή της, Susan G. Komen, να κάνει ό,τι ήταν δυνατό για να βρεθεί η θεραπεία της νόσου. O θεσμός πρωτοξεκίνησε στο Dallas του Texas και έφτασε να αποτελεί το κορυφαίο γεγονός ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, με παρουσία σε 140 πόλεις και συμμετοχές που υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο παγκοσμίως.

Η Generali, εστιάζοντας σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ενισχύει με την παρουσία της, αυτήν την παγκόσμια ανθρώπινη αλυσίδα, που στοχεύει στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και στην αποτελεσματική ενημέρωση, που οδηγεί σε μια καλύτερη ζωή.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Εθνική Ασφαλιστική περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival

Η Εθνική Ασφαλιστική περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον Δήμο Γλυφάδας, την Κυριακή...

Close