Μη χάσετε ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:00 την παρουσίαση του πρώτου λογισμικού ανάλυσης αναγκών με τεχνητή νοημοσύνη σε 10 μόνο λεπτά!

17 Μαρτίου 2023

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ!
"ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ 10 ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ"

Σας προσκαλούμε με απίστευτη χαρά και ενθουσιασμό στην παρουσίαση του παγκοσμίως ΠΡΩΤΟΥ λογισμικού ανάλυσης αναγκών και CRM με τεχνητή νοημοσύνη.

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 15:00

-Επιστημονική ανάλυση ασφαλιστικών αναγκών - "Insurable risk management" σε 10 λεπτά με 10 μόνο ερωτήσεις! Και όχι μόνο...
-Αυτόματος υπολογισμός παροχών κοινωνικής ασφάλισης - Ένας εξαιρετικός τρόπος προσέγγισης του πελάτη!
-CRM με τεχνητή νοημοσύνη που θα σας γλυτώσει άπειρο χρόνο και δε θα χάνετε πλέον καμία ευκαιρία - Μια δωρεάν γραμματέας!
-Καινοτόμα calculators συνταξιοδοτικού σχεδιασμού και επενδυτικού προφίλ με έρευνα 30 ετών! Εκτοξεύστε την παραγωγή αποταμιευτικών και μιας καταβολής!
-17 διαφορετικοί τρόποι εξεύρεσης πελατών για να έχετε περισσότερους πελάτες από όσους χρειάζεστε και να επιλέγετε ΕΣΕΙΣ με ποιους θέλετε να συνεργαστείτε!
-Διαχείριση αντιρρήσεων και κλείσιμο με καινοτόμους τρόπους βασισμένους στη νευροβιολογία. Ποσοστό κλεισίματος 80-90%! Γίνεται!
-Εξαιρετικά αποτελεσματικό Cross selling και Up selling. Στρατηγική και αυτοματοποίηση - Νέες καλύψεις για τους υφιστάμενους πελάτες, κατακόρυφη αύξηση παραγωγής, εκατοντάδες νέες συστάσεις!
-Με όλα αυτά κάντε ένα απίστευτο νέο branding και marketing στην αγορά ως "Διαχειριστές ασφαλίσιμων κινδύνων - Risk Managers" και ξεχωρίστε απόλυτα, απογειώνοντας την παραγωγή σας! Κάντε τους πελάτες να σας ψάχνουν και να μιλάνε για εσάς σε άλλους με ενθουσιασμό!

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ!
...και πολλές ακόμα ιδέες που μπορούν να αλλάξουν για πάντα την επαγγελματική σας ζωή!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη δε θα εξαφανίσει το επαγγελμά μας. Οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη όμως θα έχουν ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα!
 ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ!
Βάζουμε στοίχημα ότι η παρουσίαση θα αξίζει την επένδυση χρόνου σας και θα εντυπωσιαστείτε με τις νέες δυνατότητες τις τεχνολογίας!
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου - Δύο επιδημίες που σχετίζονται με τον ύπνο και δεν πρέπει να αγνοούμε

Νικόλας-Τιβέριος Οικονόμου, MD, Msci, PhD, ESRS Somnologist Νευρολόγος - Κλινικός Νευροφυσιολόγος, Ειδικός Ιατρός Ύπνου – Επιληψίας, επιστημονικά υπεύθυνος Κέντρου Διαταραχών...

Close