Crisis Management Roadshow από την HDI-Gerling Hellas σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη

6 Μαΐου 2015

header_963627803_300312Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Roadshow του ελληνικού υποκαταστήματος της HDI-Gerling για τα ασφαλιστικά προϊόντα Διαχείρισης Κρίσεων.

To Roadshow, στο οποίο συμμετείχαν στελέχη των μεγαλύτερων γραφείων διαμεσολαβούντων σε Ελλάδα και Τουρκία, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 20 Απριλίου και στην Κωνσταντινούπολη στις 21 και 22 Απριλίου 2015.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ασφαλιστικές λύσεις διαχείρισης κρίσεων από τον κ. Marco Henrique, Head of Referral Desk Crisis Management, HDI-Gerling Industrie, στέλεχος της εταιρίας με πολυετή εμπειρία στην ασφάλιση των συγκεκριμένων κινδύνων.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον και την ενεργό συμμετοχή των συνεργατών ακολούθησε η παρουσίαση του κ. Neil Thompson, Operations Director της εταιρίας συμβούλων διαχείρισης κρίσεων red24, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν σενάρια προσομοίωσης Ατυχηματικής / Κακόβουλης Μόλυνσης Προϊόντων. Ο κ. Neil Thompson, με εμπειρία άνω των 30 ετών στα σώματα ασφαλείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την NCS (Υπηρεσία για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος), έχει συνεργαστεί με κυβερνήσεις καθώς και υπηρεσίες πληροφοριών και αστυνομικές αρχές σε διάφορες χώρες.

Σε απευθείας σύνδεση που πραγματοποιήθηκε με τους αναλυτές της red24 στο Cape Town, παρουσιάστηκαν επίσης οι πρόσφατες εξελίξεις σε θέματα ασφαλείας και πρόληψης/διαχείρισης κινδύνου.

“Οι ασφαλιστικές λύσεις διαχείρισης κρίσεων που διαθέτουμε στην ελληνική και τουρκική αγορά προσφέρουν πλήρη προστασία του ισολογισμού της ασφαλιζόμενης εταιρίας, αφορούν τόσο ίδιες ζημίες του ασφαλισμένου όσο και ζημίες τρίτων, ενώ παρέχονται με εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο”, δήλωσε η κ. Ελίνα Παπασπυροπούλου, Director, Insurance Technical Division, HDI-Gerling Hellas. Η κα Παπασπυροπούλου υπογράμμισε τη δέσμευση της εταιρίας για παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών καλύψεων, με γνώμονα την προστασία από το ευρύ φάσμα των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και σημείωσε “Χαιρόμαστε που οι συνεργάτες μας δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προϊόντα που ξεφεύγουν από τις “παραδοσιακές” καλύψεις, διασφαλίζοντας την πληρέστερη προστασία για τους πελάτες τους σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις”.

Οι ασφαλίσεις διαχείρισης κρίσεων από την HDI-Gerling καλύπτουν τις επιχειρήσεις για όλες τις άμεσες και έμμεσες απώλειες που προκύπτουν από τη μόλυνση προϊόντων, σε περιπτώσεις:

  • σκόπιμης κακόβουλης παρέμβασης/απειλής/μόλυνσης σε προϊόντα, η οποία οδηγεί σε προϊόντα ακατάλληλα ή επικίνδυνα ή, έστω, δημιουργεί αυτή την εντύπωση στους καταναλωτές
  • τυχαίου, μη σκόπιμου λάθους στην παραγωγή, επεξεργασία ή συσκευασία
  • ανακλήσεων από τις αρχές

Οι απώλειες που καλύπτονται περιλαμβάνουν: έξοδα αποκατάστασης, απώλεια κερδών, έξοδα ανάκλησης και έξοδα συμβούλων διαχείρισης κρίσεων.

Στην ομιλία του προς τους συνεργάτες, ο Γενικός Διευθυντής της HDI-Gerling Hellas, κ. Νότης Βαγιακάκος σημείωσε: «Στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται, η HDI-Gerling παραμένει τόσο στην Ελλάδα όσο και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, ισχυρός σύμμαχος των επιχειρήσεων οι οποίες την εμπιστεύονται για τη σταθερότητα, τη διεθνή εμπειρία και την οικονομική ευρωστία της. Οι συνεργάτες μας αποτελούν τον βασικό πυλώνα των εργασιών μας και με εκδηλώσεις σαν και τη σημερινή, έχουμε την ευκαιρία να τους μεταδώσουμε τη σημαντική τεχνογνωσία της εταιρίας και των εξειδικευμένων συμβούλων μας».

Φωτογραφία: Η έδρα της HDI-Gerling στο Αννόβερο

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H απάντηση στο δημογραφικό που απειλεί τα συστήματα υγείας, από την INTERAMERICAN

Η εκδήλωση με θέμα “Στροφή στην Ανάπτυξη” που οργάνωσε πρόσφατα ο ΣΕΒ, με αφορμή την παρουσίαση στη χώρα μας του...

Close