Cyber Aegis: Η νέα λύση της Aon στη Διαχείριση των Κυβερνοκινδύνων

22 Μαρτίου 2018

  • Το Cyber Aegis από την Aon παρέχει σε κάθε επιχείρηση με κύκλο εργασιών μέχρι €250,000,000 τις απαραίτητες καλύψεις έναντι των κυβερνοκινδύνων
  • Η νέα λύση δίνει τη δυνατότητα για διευρυμένα όρια κάλυψης και ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης

Οι εξελισσόμενοι κυβερνοκίνδυνοι και η εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) στις 25 Μαΐου 2018, έχουν αυξήσει την ευαισθητοποίηση γύρω από τις οικονομικές επιπτώσεις των κυβερνοκινδύνων και έχουν αναδείξει την ανάγκη κάθε επιχείρησης να κατανοήσει την πρόσθετη αξία της ασφάλισης, ως ένα από τα βασικά εργαλεία διαχείρισής τους. Η νέα λύση Cyber Aegis από την Aon, παρέχει σε κάθε επιχείρηση με κύκλο εργασιών μέχρι €250,000,000 τις απαραίτητες καλύψεις έναντι των κυβερνοκινδύνων.

Για τη δημιουργία της νέας λύσης, η Aon συνδύασε την εξειδίκευση της σε θέματα διαχείρισης κυβερνοκινδύνων και τη δυνατότητα πρόσβασης στην ασφαλιστική αγορά, με σκοπό να παρέχει διευρυμένα όρια κάλυψης και ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης, στοιχεία τα οποία δεν θα ήταν διαθέσιμα σε επιχειρήσεις που θα προχωρούσαν μόνες τους σε αναζήτηση προγράμματος.

«Η άμεση καθιέρωση ενός αυστηρού κανονιστικού πλαισίου ρύθμισης της προστασίας προσωπικών δεδομένων, σε συνδυασμό με μία κλιμακούμενη εικόνα απειλών και επιθέσεων στο χώρο των διαδικτυακών υποδομών, επηρεάζει ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, γεγονός που παρατηρείται πλέον σε μικρομεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και στην Ελλάδα. Αξιοποιώντας την παγκόσμια ηγετική παρουσία μας, την διακριτή τεχνογνωσία και την επαγγελματική διείσδυσή μας στις ασφαλίσεις κυβερνοκινδύνων, επιτύχαμε εύρος προστασίας και οικονομικούς όρους που μας έδωσαν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το Cyber Aegis, μία ασυναγώνιστα ελκυστική επιλογή για τους πελάτες μας», σχολίασε ο Γιώργος Δαλιάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aon Risk Solutions.

«Tο Cyber Aegis αποτελεί καρπό της μακράς μας εμπειρίας σε θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κυβερνοκινδύνων. Ακόμα και στην περίπτωση που τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας μιας επιχείρησης είναι ιδιαίτερα αυστηρά, μια κυβερνοεπίθεση είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δημιουργήσει απρόβλεπτες δαπάνες, οι οποίες δεν θα πρέπει να αποτελέσουν εμπόδιο στη λειτουργία μιας επιχείρησης. Στο ζήτημα αυτό, η λύση Cyber Aegis από την Aon αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση προστασίας», δήλωσε ο Γιάννης Παπαγεωργίου, Senior Risk Consultant στην Aon Greece.

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • Ευρεία κάλυψη με επέκταση πέρα από τις συνήθεις καλύψεις
  • Συνεργασία με τον κορυφαίο ασφαλιστή Beazley
  • Άμεση υποβολής προσφοράς και έκδοσης ασφαλιστηρίου συμβολαίου
  • Ανταγωνιστική τιμολόγηση παρέχοντας επικαιροποιημένους όρους κάλυψης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα λύση Cyber Aegis από την Aon μπορείτε να βρείτε εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Περιθώριο ασφάλισης 7 ημερών στους νέους ιδιοκτήτες οχημάτων

Μια ανάσα πριν λήξει η προθεσμία της 23ης Μαρτίου, η οποία δίνει μια τελευταία ευκαιρία σε όσους οδηγούν ανασφάλιστα οχήματα...

Close