Eρωτευμένοι με τις Ασφάλειες

10 Νοεμβρίου 2015

Κάπως έτσι νοιώσαμε όλοι όταν βγήκαμε από την αίθουσα του ξενοδοχείου Domotel Kastri, μετά από ένα 8ωρο εντατικής πνευματικής «εκγύμανσης» από την αφρόκρεμα των «κόουτς» της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς.

Και μπορεί η περιγραφή να μοιάζει υπερβολική όμως, τηρουμένων των αναλογιών, έχει μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Οι ΗΠΑ είναι πράγματι η πιο προχωρημένη αγορά ασφαλειών στον κόσμο, οι Ασφαλιστές που παρακολουθήσαμε είναι πολυβραβευμένα μέλη των μεγαλύτερων διεθνώς, ασφαλιστικών οργανισμών στον κόσμο (GAMA - MDRT) και η εταιρεία που εκπροσωπούν η North Star, θεωρείται από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες διαμεσολάβησης στην Αμερική.

Οι τίτλοι και οι πρωτιές βεβαίως δεν είναι εχέγγυο. Ενδεχομένως κάπου στην υφήλιο να υπάρχουν το ίδιο ικανοί και παραδειγματικοί πωλητές ασφαλειών. Σημασία ωστόσο έχει να μπορεί κανείς με την παρουσία του, να στηρίζει και να διαιωνίζει την φήμη που τον ακολουθεί.
Και οι παρευρισκόμενοι είναι σίγουρο ότι δεν απογοήτευσαν το κοινό τους και «δικαιολόγησαν» επαρκώς την επιτυχία τους.

Phil Richards

Φιλ Ρίτσαρντς

Μιλάμε για τον γνωστό στο ελληνικό κοινό Φιλ Ρίτσαρντς (βασικός ομιλητής στην ημερίδα που είχε διοργανώσει ο ΠΣΣΑΣ στην Αθήνα πριν από περίπου δύο χρόνια), CEO του North Star Resource Group και τον άξιο διάδοχό του, CEO – Elect του North Star, χρυσό παιδί των ασφαλειών και νεότατο στην ηλικία Εντ Ντoϊτσλάντερ.

Ed Deutschlander

Εντ Ντοϊτσλάντερ

Περισσότεροι από 170 συνεργάτες του Agency System της International Life είχαν το προνόμιο να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των δύο διακεκριμένων στελεχών, καθώς και τις ομιλίες επτά εκ των κορυφαίων Financial Advisors της North Star, οι οποίοι μοιράστηκαν τις πρακτικές και την τεχνογνωσία τους για θέματα ασφαλιστικού management και πωλήσεων.

Η συνάντηση διοργανώθηκε με αφορμή το ταξίδι των αμερικανών στην Ελλάδα για μια κρουαζιέρα στα νησιά και την προσωπική σχέση και φιλία, μέσω της Gama και του MDRT, του Director Agency System and Training της International Life και Προέδρου της Gama Hellas Κλέαρχου Πεφάνιου.

Κλέαρχος Πεφάνιος

Κλέαρχος Πεφάνιος

Σήμερα, παραμονή της ημέρας εορτασμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης, η συγκυρία είναι ευτυχής για να αναπαράξουμε, σε ξεχωριστές αναρτήσεις, κάποια (γιατί όλα είναι αδύνατον) από όσα ειπώθηκαν  κατά τη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής ημερίδας. Εύχη μας και ευχή όλων είναι σύντομα να επαναληφθεί το εγχείρημα, με ισάξιους ομιλητές που θα προσκληθούν στη χώρα μας για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Η νεοσυσταθείσα Gama Hellas άλλωστε, σε συνεργασία με τους φορείς της Διαμεσολάβησης έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια  για να υπάρχει ένα μόνιμο κανάλι επικοινωνίας με τις αγορές του εξωτερικού.

Για αυτό το λόγο άλλωστε αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη παρόμοια εκδήλωση που όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις αρχές του νέου έτους.

Διαβάστε στη συνέχεια:

Ποιοί είναι  ο Φίλ Ρίτσαρντς και η παρέα του

Η αξία του "μεροκάματου" και το τριετές πτυχίο ασφάλισης

Για τον πελάτη, ο ευκολότερος δρόμος είναι η ευθεία

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Όλοι σήμερα στο Σύνταγμα! «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ» την Ημέρα Ασφάλισης

Την “Ημέρα Ασφάλισης” γιορτάζουμε με έναν ξεχωριστό τρόποι όλοι οι Ασφαλιστές σήμερα στο Σύνταγμα με στόχο να ενημερώσουμε τους πολίτες...

Close