Ergo: Μέγας Χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

20 Μαρτίου 2019

Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει ενεργά το δρομικό κίνημα ως Μέγας Χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Μέγας Χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής ήταν για άλλη μια χρονιά η ERGO Ασφαλιστική. Περισσότεροι από 22.000 δρομείς πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας και η ΕRGO ήταν εκεί ως Μεγάλος Χορηγός για να παράσχει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες και να προστατεύσει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Δρομείς όλων των ηλικιών κατέλαβαν από νωρίς το πρωί το κέντρο της πόλης για τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Άνοιξης. Λίγο πριν τις 9.00 όλοι ήταν στις θέσεις τους για τη στιγμή της εκκίνησης, την οποία έδωσαν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Κώστας Παναγόπουλος, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μέλος του ΔΣ της ERGO κος Στάθης Τσαούσης και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου της Αθήνας και των αρμόδιων Υπουργείων.

Η Εταιρεία είχε έντονη παρουσία στην αφετηρία και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από τη Βουλή των Ελλήνων, όπου οι δράσεις με παιχνίδια που προσέφερε τράβηξαν κυρίως την προσοχή χιλιάδων μικρών επισκεπτών. Η μεγάλη ομάδα εμψυχωτών της ERGO κατά μήκος όλης της αγωνιστικής διαδρομής ενθάρρυνε και υποστήριζε όλους τους δρομείς σε κάθε τους βήμα, μέχρι τον τερματισμό. Παράλληλα, έδωσε δυναμικό "παρών" και στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης με τη μεγαλύτερη ERGO Running Team που είχε ποτέ, η οποία αποτελείτο από 400 εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρείας.

Η ERGO Ασφαλιστική, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ενισχύει το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Όπως επεσήμανε κατά την απονομή των μεταλλίων στους πρώτους ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μέλος του ΔΣ κ. Στάθης Τσαούσης: "η ERGO Ασφαλιστική έχει δεσμευθεί να στηρίζει κάθε έργο με αξία και ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα σπουδαίο έργο, που προβάλλει τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Είναι τιμή μας λοιπόν να συμβάλουμε στη διοργάνωση αυτού του αθλητικού γεγονότος και να είμαστε ο Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της χώρας, μια γιορτή του αθλητισμού, μια γιορτή της πόλης, που σηματοδοτεί και την έναρξη της άνοιξης. Πιστή λοιπόν στην υπόσχεσή της η ERGO να στηρίζει κάθε έργο με αξία, βρέθηκε για ακόμα μία φορά δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν, σε όσους θέτουν φιλόδοξους στόχους, με διάρκεια και απαιτήσεις αντοχής κι αυτό είναι το δικό της Έργο."

Μετά τον τερματισμό, όλη η "ομάδα ERGO", δρομείς και εμψυχωτές, παρουσία στελεχών της Διοίκησης, συναντήθηκε για χαλάρωση και "διατροφική αποσυμπίεση" σε ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς πολυχώρο.

Στιγμιότυπα από τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας:

Στιγμιότυπο από την Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Αγώνα

Στιγμιότυπο από την Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Αγώνα.
Από αριστερά ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης μαζί με τον Διευθυντή Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθη Τσαούση

Πλάνο με μέλη της ERGO Running Team

Στιγμιότυπο του αγώνα

Πλάνο με μέλη της Επίσημης Ομάδας Εμψυχωτών της ERGO

Στιγμιότυπο του αγώνα

ERGO Running Team

Πλάνο με μέλη της Επίσημης Ομάδας Εμψυχωτών της ERGO

Στιγμιότυπο από την Απονομή των Νικητών του Ημιμαραθωνίου
Από αριστερά στην κάτω σειρά: ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, πρωταθλητής Μαραθωνίου, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος και ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης

Στιγμιότυπο από το περίπτερο της ERGO στην αφετηρία

Στιγμιότυπο από τις παιδικές δράσεις στο περίπτερο της ERGO

Μέλη της ERGO Running Team μετά την ολοκλήρωση των αγώνων

Στιγμιότυπο από τις παιδικές δράσεις στο περίπτερο της ERGO (ERGO Fun Arena)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
IFAAcademy: Γίνε Certified "Digital Business Risk Manager"

"Καινοτομία στις ασφαλίσεις επιχειρηματικών κινδύνων" Πώς μπορούμε να αναβαθμιστούμε στον σύγχρονο "Digital Business Insurable Risk Manager" Τρίτη 2 Απριλίου 14.30...

Close