Skip to content
20231012_204359 - Copy (2)

ERGO Store – Αναβάθμιση του παραδοσιακού καταστήματος από την Ergo Ασφαλιστική

Με δύο καινούργια, νέας αισθητικής και αντίληψης καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και Αγία Παρασκευή, η Ergo Ασφαλιστική έρχεται πιο κοντά στις τοπικές κοινωνίες, έτοιμη να προσφέρει άμεση λύση, σε κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη.

Νέα πνοή στην έννοια του παραδοσιακού “υποκαταστήματος” δίνει η Ergo Ασφαλιστική, εγκαινιάζοντας δύο ολοκαίνουργα, μοντέρνα και σύγχρονα “Ergo Stores”, τα οποία δεν θα είναι απλά καταστήματα πωλήσεων αλλά ένας χώρος άμεσης εξυπηρέτησης πελατών και κοινού, σε κεντρικές περιοχές του λεκανοπεδίου. Πρόκειται για μικρά, ζεστά και ατμοσφαιρικά καταστήματα, ισόγεια, για άμεση προβολή και πρόσβαση, με λίγους υπαλλήλους και πολύ τεχνολογία.

Στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Αγίας Παρασκευής (Αγ. Ιωάννου 33), χθες 12 Οκτωβρίου κόπηκε η κορδέλα νέου Ergo Store, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου Νίκου Αντιμησάρη, του Διευθυντή Τομέα Πωλήσεων Στάθη Τσαούση και του Διευθυντή Εταιρικού Δικτύου Τάσου Παπαδόπουλου. Φίλοι και συνάδελφοι, πελάτες και ανώτατα στελέχη της εταιρείας ευχήθηκαν “καλή αρχή” στη νεαρή διευθύντρια του γραφείου Λυδία Μαντέλου, Senior Insurance Agent με επιτυχημένη φυσικά και πολυετή παρουσία στην εταιρεία.

Με το νέο concept η Ergo Ασφαλιστική έρχεται κυριολεκτικά “στα πόδια” του πελάτη. Όπως τόνισε ο ίδιος ο CEO Νίκος Αντιμησάρης στον χαιρετισμό του, οι δύσκολοι καιροί στους οποίους ζούμε, απαιτούν από τις ασφαλιστικές εταιρείες να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσουν το κόσμο όσο περισσότερο γίνεται, να τροφοδοτήσουν την ασφαλιστική συνείδηση και να πείσουν τους πολίτες να προστατευθούν όσο καλύτερα γίνεται. Μπορούμε να συμβάλλουμε, τόνισε ο κ. Αντιμησάρης, ώστε να αυξηθεί ο βαθμός προστασίας του κοινού, σε συνεργασία με την πολιτεία και την κυβέρνηση βεβαίως, η οποία πρέπει να δώσει κίνητρα στους πολίτες να ασφαλιστούν. Η μείωση του ΕΝΦΙΑ για όσους ασφαλίζουν την κατοικία τους, ανοίγει το δρόμο, συνέχισε, για ν’ ακολουθήσουν ανάλογα μέτρα ώστε να φτάσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό προστασίας, εφάμιλλο των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Με παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, η Ergo ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους και έχει κύριο μέτοχο έναν από τους ισχυρότερους αντασφαλιστές του πλανήτη. Στη χώρα μας αναπτύσσεται πάντα με κερδοφόρα πορεία και συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη τόσο της ασφαλιστικής αγοράς, όσο και της ασφαλιστικής τοποθέτησης που έχει στην ελληνική οικονομία, συμβάλλοντας με 260 εκατομμύρια ευρώ παραγωγή και με 450 και πλέον θέσεις εργασίας σε μόνιμο προσωπικό. Αριθμεί περισσότερους από 3.000 συνεργάτες, σε 40 περίπου καταστήματα, τοποθετημένα γεωγραφικά σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Το Ergo Store, η αρχική ιδέα του οποίου ανήκει στον Νίκο Αντιμησάρη, δημιουργεί νέα πρότυπα, σημείωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων Τάσος Παπαδόπουλος. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα σ’ ένα μοντέρνο και σύγχρονο περιβάλλον, σε έναν άμεσα προσβάσιμο χώρο, να βρει αμέσως λύση σε οποιαδήποτε ασφαλιστική του ανάγκη – είτε αυτή αφορά το αυτοκίνητο, την κατοικία, την επιχείρηση, την υγεία του, τη σύνταξή του, τις αποταμιευτικές του ανάγκες, την κάλυψη αστικής ευθύνης και πολλών άλλων περιπτώσεων. ‘Ολοι όσοι μπαίνουν σε ένα Ergo Store μπορούν να αποκτήσουν απευθείας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, υπογράμμισε.

H γλυκύτατη επικεφαλής κα Λυδία Μαντέλου, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε την εταιρεία της για την τιμή και την ευκαιρία που της έδωσε. “Για μένα είναι βιτρίνα αυτό το κατάστημα”, συμπλήρωσε, “έχω άμεση πρόσβαση στο κοινό και θεωρώ ότι όντως πλέον προσφέρεται μια καλύτερης ποιότητας υπηρεσία”. Πράγματι, η δουλειά της κας Μαντέλου θα είναι να υποστηρίζει και να εξυπηρετεί όλους τους πολίτες, επιχειρηματίες, κατοίκους, φίλους, οι οποίοι θα διαβούν την πόρτα του Ergo Store της Αγίας Παρασκευής.

To πρώτο Ergo Store, με επικεφαλής τον Senior Insurance Agent Γιάννη Φρίμα, εγκαινιάστηκε πριν απο λίγες εβδομάδες, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει αντίστοιχα καταστήματα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Παράλληλα, ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται εξ ολόκληρου, υφιστάμενα καταστήματα, πολλά από τα οποία αποκτήθηκαν μέσω της συγχώνευσης με την Αγροτική Ασφαλιστική.

(Κεντρική φωτό απο αριστερά: Τάσος Παπαδόπουλος, Νίκος Αντιμησάρης, Λυδία Μαντέλου, Στάθης Τσαούσης).

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *