Skip to content
flexiblehealth

FlexibleHealth: Καινοτομία στη Συμπληρωματική Νοσοκομειακή Ασφάλιση με 100% κάλυψη Lloyds

Απευθύνεται σε όλους τους ήδη ασφαλισμένους που επιθυμούν να καλύψουν τα αβέβαια ποσά των συμμετοχών τους ή/και να επεκτείνουν τα όρια των ατομικών τους συμβολαίων, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής εταιρίας. Τι δηλώνει ο κ. Άκης Παπαπαύλου για την εξέλιξη και τις τεχνολογικές καινοτομίες του FlexibleHealth.

Η SEIB προτείνει νέα «αρχιτεκτονική» στην ασφάλιση υγείας και διαμορφώνει τις ασφαλίσεις της επόμενης δεκαετίας συμπληρώνοντας τα κενά στο ελληνικό σύστημα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, αναπτύσσοντας τόσο τα προϊόντα της όσο και την γκάμα των καινοτόμων online ασφαλιστικών υπηρεσιών της, έχοντας πάντα στο πλευρό της την σιγουριά και τεχνογνωσία των LLOYDS.

Οι νέες προτάσεις της εταιρίας έρχονται ως απάντηση σε δυο φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την πλειοψηφία των ήδη ασφαλισμένων πολιτών: – «πως θα καλύψω το αβέβαιο κόστος της συμμετοχής μου;» – «πως μπορώ να επεκτείνω το ετήσιο όριο κάλυψης για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για μια ζωή;»

Έτσι, ασφαλιστής και ασφαλισμένος πλάθουν πλέον τα Ασφαλιστικά Όρια ή/και το Ποσοστό Κάλυψης νέων και υπαρχόντων συμβολαίων. Με το FlexibleHealth όλα τα τα συμβόλαια υγείας έρχονται πραγματικά στα μέτρα του ασφαλισμένου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τον τίτλο του προϊόντος ως το πιο flexible, το πιο «εύπλαστο» πρόγραμμα υγείας στην Ελληνική αγορά, με ιδιαιτέρως καινοτόμο ασφαλιστικό λογισμικό σχεδιασμένο από την ταχύτατα αναπτυσσόμενης Script Ltd., μέλος του group εταιριών της SEIB.

Υπενθυμίζεται ότι το ατομικό νοσοκομειακό πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης FlexibleHealth ανακοίνωσε πρόσφατα και τον 4ο κατά σειρά ετήσιο κύκλο βελτιώσεων, με την κάρτα νοσηλείας του να ανοίγει τις πόρτες στους μεγαλύτερους ομίλους υγείας της χώρας συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων το Ιατρικό, Υγεία, Μetropolitan, Ερρίκος Ντυνάν, Metropoliteo και την Ευρωκλινική, ενώ τα έξοδα νοσηλείας καταβάλλονται απευθείας στα νοσοκομεία. Επιπροσθέτως, σημαντική διευκόλυνση πλέον αποτελεί και η δυνατότητα εξόφλησης και με άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Νέες Επιλογές FlexibleHealth

Α. Συμπληρωματικά Συμβόλαια Επέκτασης Ορίου

Απευθύνονται σε

Όσους επιθυμούν να αυξήσουν το ετήσιο ατομικό όριο ασφαλιστικής κάλυψης ή/και το ετήσιο οικογενειακό όριο που μοιράζονται τα μέλη του συμβολαίου υγείας τους
Ασφαλισμένους έως 55 ετών, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής εταιρίας
Κατόχους ατομικού ή οικογενειακού συμβολαίου με όριο €300.000 και άνω, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής εταιρίας

Επιλογές Επέκτασης Ορίου Ασφάλισης

Ο ασφαλισμένος έχει την επιλογή συμπληρωματικής επέκτασης του ετήσιου ορίου κάλυψης του κυρίου συμβολαίου του έως € 1.000.000, € 2.000.000, € 3.000.000 ​ή/ και € 4.000.000, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής εταιρίας του κυρίως συμβολαίου

Κόστος

✓ Ενιαίο ασφάλιστρο​ €50​/εκατομμύριο/ανά άτομο, ανεξαρτήτως ηλικίας

Παραδείγματος χάριν:

Β. Συμπληρωματικά Συμβόλαια Κάλυψης Συμμετοχής

Απευθύνονται σε

  • Όσους θέλουν να καλύψουν το ποσοστό συμμετοχής του κυρίως συμβολαίου τους, ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο
  • Όλους τους ασφαλισμένους έως 55 ετών, κατόχους ατομικού ή ομαδικού συμβολαίου υγείας με ποσοστό συμμετοχής, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής εταιρίας

Επιλογές

  • Κάλυψη συμμετοχής ατομικού ή ομαδικού συμβολαίου από ​20%, 25%, 30%, 35% έως και ​40%

Κόστος

  • Ηλικιακή αναπροσαρμογή ασφαλίστρου
  • από €71 ατομικό συμβόλιο FlexibleHealth για παιδιά 0-14 ετών
    (20% κάλυψη εξόδων, €500.000 ετήσιο όριο, σιγουριά/ασφάλιση Lloyds)
  • από €129 ατομικό συμβόλιο FlexibleHealth για ενήλικα 40 ετών
    (20% κάλυψη εξόδων, €500.000 ετήσιο όριο, σιγουρία/ασφάλιση Lloyds)

Οι συμπληρωματικές αυτές επιλογές είναι πραγματικά εργαλεία πώλησης για τον σύγχρονο ασφαλιστικό επαγγελματία την κρίσιμη ώρα του ραντεβού. Με καθαρές γραμμές, απλοποιημένες ή ενιαίες ηλικιακά κοστολογήσεις και 24ωρη online πρόσβαση σε τιμολόγηση και αίτηση, η πώληση γίνεται «παιχνίδι».

Ο κ. Ακής Παπαπαύλου, σχεδιαστής του προγράμματος FlexibleHealth και συνιδρυτής της SEIB, δήλωσε σχετικά «είναι σημαντικό για μας να δημιουργούμε ευκαιρίες όχι μόνο για τους ασφαλισμένους μας αλλά και για τους συνεργάτες μας. Έχουμε πάντα τα αυτιά μας ανοιχτά στις ανάγκες της αγοράς, ώστε να συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να κάνουμε την διαδικασία πώλησης όσο το δυνατόν πιο εύκολη και για τους δύο. Στόχος μας είναι να αφήσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά σε μια πώληση, την ουσιαστική επαφή με τον πελάτη, ώστε να φύγουν και οι δυο από το ραντεβού με πραγματικά οφέλη και εργαλεία. Για να το πετύχουμε από την πρώτη στιγμή, επικεντρωνόμαστε στην τεχνογνωσία των βετεράνων της ομάδας μας, την πολυεθνική εμπειρία των Lloyds και τον συγκερασμό τους με τη νέα γενιά και την τεχνολογία. Για μας αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μείνουμε πιστοί στο όραμα της SEIB για προσιτή πλήρη ιδιωτική ασφάλιση υγείας σε όλους τους Έλληνες.»

Παρακολουθήστε το προϊόν και τις ευέλικτες επιλογές του στο Facebook εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *