Generali: Life On - Ευέλικτη προστασία

26 Σεπτεμβρίου 2022

Life On - Ένα πλήρες Πρόγραμμα Υγείας προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη

Τι είναι το το λογότυπο της generali life on, 189 x 55 pixels

Η Generali σχεδίασε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα παροχών και υπηρεσιών υγείας, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του Πρόγραμμα, διαλέγοντας όσες καλύψεις και υπηρεσίες χρειάζεται.

Με βασικούς άξονες την πρόληψη, την εξωνοσοκομειακή κάλυψη, τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την αποκατάσταση, το Life On παρέχει πληθώρα επιλογών για να διαλέξει ο ίδιος, αυτές που ταιριάζουν στον δικό του τρόπο ζωής.

Το πρόγραμμα πλαισιώνεται με περαιτέρω υπηρεσίες και προνόμια:

MyGenerali

Ηλεκτρονική διαχείριση των ασφαλιστηρίων, υποβολή νέων αιτημάτων και παρακολούθηση της πορείας τους. Κλείσιμο online ραντεβού και κλήση άμεσης βοήθειας.

My e-doctor

O γιατρός στο κινητό

Επικοινωνία μέσω τηλεσυνεδρίας με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και λήψη Ιατρικής Συμβουλευτικής και καθοδήγησης 24/7, καθώς και μια πρώτη εκτίμηση της πιθανής αιτίας των συμπτωμάτων.

My Health IQ

Ψηφιακός σύμβουλος υγείας

Ένας ψηφιακός life & health coach που θα καταλαβαίνει τον πελάτη και θα τον κινητοποιεί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Καταγραφή των δραστηριοτήτων και των συνηθειών, παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και διαμόρφωση του Προσωπικού Σκορ Υγείας, λαμβάνοντας εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλές.

My e-Gym

Γυμναστής

Δωρεάν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία video γυμναστικής, live gym sessions και καθοδήγηση από εξειδικευμένους trainers των Holmes Place, ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής κατάστασης.

affidea

Διατροφολόγος

Η υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών είναι η βάση για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Προνομιακή πρόσβαση σε διαιτολόγους – διατροφολόγους και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες.

melapus

Ψυχολόγος

Η καλή ψυχική υγεία είναι απαραίτητη για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Αναζήτηση της καθοδήγησης των ειδικών ψηφιακά ή με επίσκεψη στο ιατρείο και κλείσιμο ραντεβού online σε ημέρα και ώρα που επιλέγει ο πελάτης.

Άξονες Προστασίας

Πρόληψη

3 Πακέτα προληπτικών ελέγχων για να επιλέξει ο πελάτης τον βαθμό προστασίας που τον καλύπτει.

Βασική μέχρι πολύ εξειδικευμένη παρακολούθηση.

On Demand επιπλέον εξειδικευμένοι προληπτικοί έλεγχοι και ενδοσκοπικές εξετάσεις.

Για την περαιτέρω εξατομίκευση του ετήσιου check up, δίνεται η δυνατότητα επιλογής επιπλέον εξετάσεων με πιο εξειδικευμένο χαρακτήρα.

Προνόμια σε επιπλέον προληπτικούς ελέγχους στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα.

Σε οποιοδήποτε από τα 3 πακέτα, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης επιπλέον προληπτικών ελέγχων με έκπτωση στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα.

Γιατροί & Εξετάσεις

3 Πακέτα εξωνοσοκομειακών καλύψεων για μεγαλύτερη ευελιξία επιλογών.

Ανάλογα με τις ατομικές ή τις οικογενειακές ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ένα από τα τρία πακέτα και:

  • Να εξασφαλίσει απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς κάθε ειδικότητας
  • Να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις εύκολα και γρήγορα
  • Να ορίσει τον οικογενειακό γιατρό από το δίκτυο της Generali με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά επίσκεψη
  • Να καλύψει μέρος των εξόδων των ιατρικών επισκέψεων σε γιατρό εκτός δικτύου

On Demand παροχές για τον πελάτη που επιθυμεί περισσότερα από την Ασφάλισή του.

Ο πελάτης μπορεί να προνοήσει για κάποια έκτακτα έξοδα υγείας που μπορεί να προκύψουν ή ακόμη και αισθητικής ιατρικής, επιλέγοντας τις προαιρετικές παροχές, και:

  • Να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα εξειδικευμένο δίκτυο επαγγελματιών υγείας
  • Να διασφαλίσει σημαντική κάλυψη των εξόδων του

Νοσηλεία

Basic

Νοσηλεία σε περίπτωση ατυχήματος

Ένα πολύ προσιτό πρόγραμμα που καλύπτει έξοδα έως 150.000€ σε περίπτωση που χρειαστεί νοσηλεία αποκλειστικά λόγω ατυχήματος

Standard

Νοσηλεία σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας

Μια συμφέρουσα ασφαλιστική λύση που καλύπτει έως 150.000€ για έξοδα νοσηλείας σε δίκλινο δωμάτιο, λόγω ατυχήματος ή και ασθένειας

Premium

Πλήρης νοσοκομειακή κάλυψη με επιπλέον προνόμια & επιλογές

Το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο νοσοκομειακής περίθαλψης με υψηλά κεφάλαια κάλυψης έως 1.000.000€. Περιλαμβάνει όλες τις ιατρικές πράξεις ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν χρήζουν διανυκτέρευσης σε νοσοκομείο, με πολλαπλές επιλογές στο ποσό συμμετοχής, επιδόματα & bonus

Family

Μια ενιαία λύση διαμοιραζόμενου κεφαλαίου για όλη την οικογένεια

Aσφάλιση όλης της οικογένειας ανεξαρτήτως ηλικίας και αριθμού μελών, με όποιον συνδυασμό επιθυμεί ο πελάτης. Διαμοιρασμός του κεφαλαίου κάλυψης με ευελιξία επιλογών και πληρότητα καλύψεων.

Αποκατάσταση

Οποιαδήποτε νοσοκομειακή παροχή κι αν έχει επιλέξει ο πελάτης, μπορεί να την συνδυάσει με μία από τις παρακάτω επιλογές.

Basic

για κάλυψη εξόδων σε κέντρο αποκατάστασης και κατ’ οίκον νοσηλεία

Κάλυψη εξόδων για αποκατάσταση και αποθεραπεία σε κέντρα του δικτύου της Generali με ημερήσιο χρηματικό όριο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και επιπλέον πρόβλεψη για 2μηνη κατ’ οίκον νοσηλεία

Standard

περιλαμβάνει μεγαλύτερη κάλυψη ημερήσιων εξόδων σε κέντρα αποκατάσταση και έξοδα αποκλειστικής νοσηλευτικής φροντίδας

Μεγαλύτερο ποσό κάλυψης εξόδων τριτοβάθμιας περίθαλψης και για κατ΄ οίκον νοσηλεία και επιπλέον πρόβλεψη κάλυψης για αποκλειστική νοσηλευτική φροντίδα

Premium

για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη ημερήσιων εξόδων σε κέντρα αποκατάστασης και αγορά ή ενοικίαση ειδικού εξοπλισμού αν χρειαστεί

Ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη των εξόδων αποκατάστασης και αποθεραπείας και των χρονικών ορίων αυτής και επιπλέον πρόβλεψη για ενοικίαση ειδικού εξοπλισμού

Πώς Λειτουργεί

  1. Επιλογή των καλύψεων που ενδιαφέρουν τον πελάτη
  2. Προσαρμογή των επιλογών στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του πελάτη
  3. Λήψη προσφοράς στο email
  4. Ολοκλήρωση της αγοράς μέσω του ασφαλιστικού συμβούλου και λήψη εξατομικευμένης υποστήριξης
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Τάσεις και προοπτικές στην κυβερνοασφάλιση

Η ασφαλιστική αγορά προσφέρει δίχτυ προστασίας για επιχειρήσεις και καταναλωτές από τους κινδύνους του κυβερνοχώρου Οι εξελίξεις στην ασφάλιση κυβερνοχώρου...

Close