H Gama Hellas μεγαλώνει - ρεκόρ συμμετοχών στο φετινό Συνέδριο

22 Μαΐου 2019

Η Gama Hellas μεγαλώνει. Για πρώτη φορά δέχεται στους κόλπους της δύο νέα μέλη - δύο πολυεθνικές εταιρίες με εκτεταμένα φυσικά δίκτυα, την AXA και την Allianz. Ακόμη, θεσπίζεται για πρώτη φορά η Ελλαδο-Κυπριακή Επιτροπή της Gama, με μέλη τις εταιρείες που συμμετέχουν στο έργο της. Η κάθε εταιρεία θα στέλνει έναν μάνατζερ - εκπρόσωπό της στην Επιτροπή, η οποία στο ξεκίνημά της θα απαρτίζεται από τις ΑΧΑ (εκπρόσωπος η Σήλια Αγγελοπούλου), Εθνική Ασφαλιστική (εκπρόσωπος Σπύρος Τότολος), Metlife (εκπρόσωπος Γιώργος Ιορδανίδης) και ακόμη από τις Allianz & Interamerican, οι εκπρόσωποι των οποίων θα ανακοινωθούν επίσημα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Από την Κύπρο στη Επιτροπή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τις εταιρείες-μέλη  CNP, Eurolife Κύπρου, Universal Life και Prime. Οι τέσσερις Κυπριακές εταιρείες θα εκλέγουν κάθε χρόνο αυτόν που θα τις εκπροσωπεί ως μέλος του Board of Gama Hellas, το οποίο μέχρι τώρα αποτελούνταν από τα ιδρυτικά μέλη τον Πρόεδρο Gama Hellas Θανάση Κατσιγιάννη, τον Πρόεδρο ΠΣΣΑΣ Ιωάννη Τοζακίδη και τον Δημήτρη Γαβαλάκη.

Από αριστερά: Ο κ. Troy Korsgaden - Η κα. Bonnie Godsman - Ο κ. Christopher Noonan

Ρεκόρ Συμμετοχών στο φετινό Συνέδριο

Την μεθεπόμενη Παρασκευή 31 Μαΐου θα διεξαχθεί το φετινό εκπαιδευτικό Συνέδριο των Gama Hellas - ΠΣΣΑΣ, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2012 έως σήμερα. Φέτος οι συμμετοχές  φαίνεται να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο - η αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών χωρά γύρω στα 450 άτομα και απ' ότι μαθαίνουμε είναι ήδη φουλ. Οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορεί να φτάσουν και τις 25, γεγονός που αποδεικνύει την απήχηση και την επιτυχία του θεσμού.

Και αυτό γιατί το εκπαιδευτικό συνέδριο Gama-ΠΣΣΑΣ έχει πάντα ως πρωταρχικό σκοπό να προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα στους μάνατζερ που το παρακολουθούν, χρήσιμη γνώση και πρακτικές με άμεση εφαρμογή, προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα.

Ο Συντονιστής Ασφαλιστικός Πράκτορας είναι άλλωστε ο πιο σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα της διαμεσολάβησης γιατί είναι αυτός που τροφοδοτεί με νέο αίμα το θεσμό. Οι managers και οι διευθυντές των γραφείων είναι αυτοί που βρίσκουν νέους συνεργάτες, τους εκπαιδεύουν και τους καθοδηγούν και αν δεν υπήρχαν, πραγματικά δεν ξέρουμε πώς η αγορά θα κατάφερνε να παραμείνει ζωντανή.

Άρα, αυτό το Συνέδριο σκοπό έχει να ενισχύσει το θεσμό και το ρόλο του Συντονιστή, να τον δυναμώσει και να εμπνεύσει όλους τους Έλληνες Συντονιστές να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους. Όσοι το παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια ξέρουν επίσης ότι οι διακεκριμένοι ομιλητές της Gama International φέρνουν πάντα ειδήσεις από το μέλλον, δίνουν δηλαδή, το στίγμα αυτών που θα έρθουν.

Μακάρι οι επαγγελματίες κάθε κλάδου να είχαν παρόμοιες ευκαιρίες να μάθουν τι καινούργιο παίζει στο χώρο τους, αλλά και τεχνικές και ιδέες για να γίνουν καλύτεροι.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το ελληνικό Συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα του Lamp, του παγκόσμιου Συνεδρίου του οργανισμού, που σημαίνει αναγνώριση της αξίας, της ποιότητας και της προσφοράς του. Για αυτό άλλωστε κάθε χρόνο έρχονται στην Ελλάδα σημαντικά μέλη της Διεθνούς Επιτροπής.

Με πρώτη και καλύτερη την CEO της GAMA International κ. Bonnie Godsman, την οποία θα συνοδεύουν ο κ. Christopher Noonan, από τα μεγαλύτερα ονόματα της AXA στις ΗΠΑ και Πρόεδρος της GAMA μέχρι τον περασμένο Απρίλιο και ο κ. Troy, ασφαλιστής συγγραφέας, διεθνής ομιλητής και εξειδικευμένος στην τεχνολογία με εφαρμογές στην ασφαλιστική αγορά.

Το Καλιφορνέζικο agency του κ. Korsgaden ασχολείται και με τις γενικές ασφαλίσεις, οπότε είναι σημαντικό για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας δώσει κάποιος το στίγμα και την εικόνα της αγοράς αυτής στην Αμερική.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και Έλληνες ομιλητές (μεταξύ αυτών και η Σοφία Θωμαϊδου, ΗR & NLP consultant) ενώ πιθανώς να υπάρξει και ένας σπουδαίος ομιλητής - έκπληξη, εκτός ασφαλιστικής αγοράς.

Η GAMA Ιnternational φαίνεται ότι αφορά και αγκαλιάζει όλο και μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς και σε αυτό συμβάλλει κατά πολύ το ελληνικό Συνέδριο, το οποίο κάθε μα κάθε φορά τα τελευταία επτά χρόνια, όχι απλά ικανοποιεί, αλλά ενθουσιάζει αυτούς που το παρακολουθούν, με τον παλμό, την ευρηματικότητα και την εκπληκτική επιλογή των ομιλητών. Η αλήθεια είναι, όποιος το χάσει, θα χάσει!

Χρ. Μωρ.

Διαβάστε για το περυσινό Συνέδριο: Υπερπαραγωγή ΠΣΣΑΣ - Gama Hellas στο Μέγαρο: Έχει ξεφύγει η Διαμεσολάβηση

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

2 απαντήσεις στο H Gama Hellas μεγαλώνει - ρεκόρ συμμετοχών στο φετινό Συνέδριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Διαμεσολάβησης & οι προοπτικές για τον κλάδο

Η επιτυχία της 1ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και οι προοπτικές που ανοίγονται για τον ασφαλιστικό κλάδο Σε μία κατάμεστη...

Close