Hoolie Foundation: Pet Awards by BOUSSIAS 2022

17 Μαΐου 2022

Η Hoolie Foundation ΙΚΕ είναι η 1η εταιρεία στο σχεδιασμό ασφάλισης κατοικίδιων στην ελληνική αγορά. Φέτος πήραμε την πρώτη εκπροσώπηση στην ελληνική αγορά από κορυφαία εταιρεία που δραστηριοποιείται σε Δανία, Ιταλία & Αγγλία. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι με την προώθηση ασφάλισης κατοικιδίου  πλήρους ιατρικής κάλυψης (πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια, συνταγογραφούμενα φάρμακα & μη) από 0,7€/ημέρα. Καλύπτουμε όλο το φάσμα των κατοικιδίων άνευ περιορισμού στα δίκτυα, αποτελώντας την 1η εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει ελεύθερο δίκτυο ιατρών, αλλά & κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών για την αντιμετώπιση-θεραπεία, ατυχήματος ή/και ασθένειας έως το ανώτατο όριο του προγράμματος, ανεξαρτήτως διανυκτέρευσης (συμπεριλαμβάνονται αμοιβές Ιατρών, διαγνωστικών εξετάσεων, φαρμάκων).

Και για αυτό είμαστε πολύ περήφανοι που για 2η συνεχόμενη χρονιά, λάβαμε μέρος στα Pet Awards 2022 by BOUSSIAS, και κερδίσαμε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη ασφαλιστική υπηρεσία για κατοικίδια» με το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίων «Pluto, by Hoolie Foundation». Παρακάτω ακολουθούν λίγα λόγια:

Το νέο μας ασφαλιστικό πρόγραμμα «Pluto, by Hoolie Foundation», είναι η αιχμή του δόρατος για την ασφαλιστική βιομηχανία. Σχεδιάστηκε από «γονείς» κατοικίδιων για «γονείς» κατοικίδιων με κάλυψη πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό. Προσαρμόστηκε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και απαιτήσεις τους σε ό,τι αφορά στην υγεία των κατοικίδιων και στην πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, αφού κάθε κηδεμόνας κατοικίδιου είναι μοναδικός.

Το νέο μας πρόγραμμα καινοτομεί, αφού πλέον μπορείτε να απευθύνεστε σε πιστοποιημένο κτηνίατρο/κτηνιατρική κλινική δικής σας επιλογής, χωρίς την προϋπόθεση διανυκτέρευσης του κατοικιδίου σας, επιτρέποντας έτσι τη λήψη καλύτερων αποφάσεων φροντίδας για αυτό, με λιγότερη ανησυχία για το κόστος. Περίπου ένας στους τρεις σκύλους επισκέπτεται κτηνίατρο λόγω ασθένειας/ ατυχήματος κάθε χρόνο. Το «Pluto, by Hoolie Foundation» καλύπτει αυτό το απροσδόκητο μα πραγματικό σενάριο. Δυστυχώς, εν απουσία προσωπικής εμπειρίας, είναι δύσκολη η κατανόηση κόστους κτηνιατρικής φροντίδας. Σε περιπτώσεις απρόσμενων ατυχημάτων/ασθενειών, μη έχοντας οικονομικό δίχτυ ασφαλείας, καταφεύγουμε σε λύσεις πιστωτικών καρτών, δανεισμών ή ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με την οδυνηρή απόφαση θανάτωσης του κατοικιδίου μας αφού δε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στη θεραπεία. Κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίσει τέτοια εμπειρία!  Με το «Pluto, by Hoolie Foundation», με κάλυψη up to 85% στους λογαριασμούς κτηνιάτρων, οι επισκέψεις στον κτηνίατρο γίνονται λιγότερο αγχωτικές.

Απλούστερα, η ασφάλιση κατοικιδίων προσφέρει την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση για λήψη καλύτερων αποφάσεων υγειονομικής περίθαλψης, προς όφελος του τετράποδου φίλου μας. Παρέχοντας προστασία από την οικονομική πίεση απρόσμενων ιατρικών δαπανών, δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείτε στο πραγματικά ουσιώδες, να είστε εκεί για το κατοικίδιο σας όταν σας χρειάζεται περισσότερο.

Όραμα μας, να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες & οικονομικές λύσεις στους γονείς κατοικίδιων, και στο ίδιο το κατοικίδιο την μέγιστη αγάπη και φροντίδα. Αποβλέπουμε στο να γίνει η Φιλοζωική Παιδεία ένα με τη συνείδηση των ανθρώπων, ανοίγοντας νέους δρόμους και ορίζοντες στην ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, με γνώμονα την ευζωία των αγαπημένων μας φίλων!

Στη Hoolie Foundation αγαπάμε τα ζώα όσο και εσείς!

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Νέα digital υπηρεσία Δήλωσης Ατυχήματος από τη Europ Assistance Greece

H Europ Assistance Greece θέτει στη διάθεση των ασφαλισμένων της τη νέα digital υπηρεσία Δήλωσης Ατυχήματος (Remote Assistance). Πρόκειται για μια καινοτόμο εφαρμογή για...

Close